logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze veelbelovende 2016 Netflix-blockbuster met grote sterren werd een enorme flop

Ricky Gervais is normaal gesproken behoorlijk grappig, maar sloeg hier de plank volledig mis


  • Jun 27 2024
  • 32
  • 3142 Views
Deze veelbelovende 2016 Netflix-blockbuster met grote sterren werd een enorme flop
Netflix brengt elk jaar de nodige films en series uit, maar ondanks het feit dat ze vele successen kennen, is dit niet altijd het geval. De onderstaande titel was een grote flop voor de streaminggigant en is vandaag de dag dan ook zo goed als vergeten.Het gaat hier om Special Correspondents uit 2016, die door niemand minder werd gemaakt dan de geliefde komiek Ricky Gervais. Hij nam eveneens een van de hoofdrollen op zich en wist ook Eric Bana, o.a. bekend van Troy en Black Hawk Done, te strikken.MisserIn de blockbuster is Bana te zien als een radiojournalist, die samen met zijn technicus (Gervais) naar Ecuador moet afreizen, om daar verslag te doen van de oorlog. Zij hebben echter andere plannen. In plaats van naar het oorlogsgebied te gaan, verstoppen zij zich in New York. De twee mannen doen het voorkomen alsof ze zich bevinden in een gevaarlijk gebied, maar hoe lang kunnen ze dit leugen volhouden? De verwachtingen waren hoog, aangezien Gervais bekend staat als een van de succesvolste en grappigste komieken, maar een nieuwe hit bleef toch uit.ResultaatOndanks het feit dat het om een interessant concept gaat met sterke acteurs, miste de film diepgang. De personages kwamen oppervlakkig over en ook de grappen sloegen vaak de plank mis. Wat een scherpe komedie had moeten worden, voelde meer aan als een flauw aftreksel.
Dat valt ook te zien aan de extreem lage scores die Special Correspondents overal scoort, zoals slechts een 16% op Rotten Tomatoes. Ook de 'gewone kijkers' gaven de film niet echt een kans, waardoor de film verdween in de massa van de andere releases.Ander succesGervais kende met Special Correspondents dus een zeldzame misser, maar gelukkig kreeg de acteur een tweede kans. In 2019 kwam hij met de serie After Life. Dit werd wel een grote hit, en spoelde de nare nasmaak van zijn gefaalde blockbuster enigszins weg.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites