logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Dit 'Cinematic Universe' moest het opnemen tegen Marvel en DC, maar faalde na 1 film al

Het 'Valiant Universe' kwam niet verder dan één films met Vin Diesel.


  • Jun 27 2024
  • 30
  • 2856 Views
Dit 'Cinematic Universe' moest het opnemen tegen Marvel en DC, maar faalde na 1 film al
Het succes van het Marvel Cinematic Universe was ongekend, dus het was te verwachten dat andere studio's hun versie van een 'Cinematic Universe' wilden creëren. Zo kwam Warner Bros. met het DCEU en het Monsterverse. Sony Pictures heeft ook geprobeerd een Cinematic Universe met superhelden te starten, maar het is niet gelukt.Het betreft hier het 'Valiant Universe'. Dit geplande filmuniversum zou de helden van stripuitgever Valiant Comics naar het witte doek brengen, wat uiteindelijk zou leiden tot een Avengers-achtige crossover.ValiantValiant Comics zegt je waarschijnlijk niet veel, maar de uitgever bestaat al sinds 1989. Het werd opgericht door voormalig Marvel-hoofdredacteur Jim Shooter en staat voornamelijk bekend om de stripboeken als Bloodshot, The Eternal Warrior, Harbinger en NinjakIn 2015 werd bekend dat Valiant in zee ging met Sony Pictures om een Cinematic Universe te bouwen. Dit zou bestaan uit films gebaseerd op Bloodshot en Harbinger, die weer moesten leiden tot een Harbinger Wars-crossover.BloodshotNa vijf jaar verscheen eindelijk de eerste film in dit nieuwe cinematic universe in de bioscoop: Bloodshot met Vin Diesel in de hoofdrol. De film volgt Ray Garrison, een elitesoldaat die sneuvelde in de strijd, die weer tot leven wordt gewekt door een geavanceerde technologie die hem het vermogen tot bovenmenselijke kracht en snelle genezing geeft.
Met zijn nieuwe vaardigheden gaat hij achter de man aan die zijn vrouw heeft vermoord, of in ieder geval van wie hij denkt dat hij zijn vrouw heeft vermoord. De cast bestond verder o.a. uit Eiza González, Guy Pierce en Toby Kebbell.GeschraptBloodshot had een bescheiden productiebudget van 45 miljoen dollar, maar wist dit niet op te brengen aan de box-office. Dit kwam grotendeels doordat de film in 2020, het jaar waarin de COVID-pandemie uitbrak, in de bioscoop verscheen.
De film wist wereldwijd 39 miljoen dollar op te halen en werd erg slecht ontvangen door critici. Toch leek Valiant door te willen pakken met een Cinematic Universe, maar daar hebben we inmiddels bijna vier jaar niks meer over gehoord.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites