logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Kannibaal' Armie Hammer laat eindelijk weer eens van zich horen

De 'Call Me By Your Name'-acteur vindt het allemaal behoorlijk ver gaan, maar is nu wel tevreden met de stand van zaken.


  • Jun 17 2024
  • 36
  • 4924 Views
'Kannibaal' Armie Hammer laat eindelijk weer eens van zich horen
Armie Hammer was hard op weg om een van de grootste namen in Hollywood te worden, maar hier kwam drie jaar geleden abrupt een einde aan. De acteur kwam op choquerende wijze langs in het nieuws, waardoor hij niet meer welkom was in Hollywood. De gevallen ster laat zich hier nu over uit.Hammer, o.a. bekend van Call Me By Your Name en The Social Network, werd in 2021 een kannibaal genoemd. Destijds verschenen er verontrustende berichten die hij naar andere vrouwen gestuurd had, maar volgens de acteur reageerden de meeste mensen hier te heftig op.KannibaalZo zegt Hammer tijdens een recent interview: "Ik werd een kannibaal genoemd en heel wat mensen dachten dat dit ook echt zo was. Ik kreeg toen te horen: "Jij eet mensen". Ik dacht toen echt: "Wat? Waar hebben jullie het over?" Ik denk dat niet iedereen weet wat het betekent een kannibaal te zijn". "Je moet dan mensen eten. Hoe kan ik een kannibaal zijn en hoe wordt dit door zoveel mensen geloofd? Het was echt een bizarre situatie". De aanklachten tegen Hammer bleven zich opstapelen. Hoewel dit het einde betekende van zijn acteercarrière, heeft hij hier geen spijt van.LiefdeHammer vervolgt: "Ik ben er vandaag de dag dankbaar voor. Ik bevind me nu in een fase in mijn leven waarv ik van mezelf hou. Dat heb ik nooit eerder gedaan. In Hollywood speel je een rol, maar daardoor ben je nooit echt tevreden met jezelf".
"In een klap was ik alles kwijt. Mensen die ik vrienden noemde zag ik nooit meer. Ik ben wel nog 'hier' en daar ben ik dankbaar voor. Ik zal nooit meer in het Hollywood-systeem passen, maar ik geef niet op. Op dit moment werk ik aan een filmscript met een vriend, dus hopelijk wordt dat wat!"

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites