logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Hoe zit het met deze aanstaande peperdure Netflix-film met alleen maar grote namen?

Honderden miljoen werden blijkbaar al uitgegeven aan 'The Electric State'.


  • Jun 17 2024
  • 40
  • 3322 Views
Hoe zit het met deze aanstaande peperdure Netflix-film met alleen maar grote namen?
Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit, maar een blockbuster waar de nodige cinefielen naar uitkijken is zonder enige twijfel The Electric State. Het is echter al een behoorlijke lang stil rondom deze film.De streaminggigant kondigde de film al twee jaar geleden aan, maar de opnames waren nog niet goed en wel een half jaar onderweg toen er een ramp gebeurde. Een bemanningslid kwam tijdens de opnames om het leven, waarop de opnames werden stilgelegd.Toch nogDit betekent echter niet dat Netflix de hoop op heeft gegeven. Begin vorig jaar kregen we te horen dat de opnames van The Electric State afgerond waren. Sindsdien hebben we er niks meer van vernomen, maar als we kijken hoeveel de streamingdienst aan de blockbuster heeft uitgegeven, gaat deze er vast en zeker wel komen.Grote namenDe film werd namelijk gemaakt door de broers Joe en Anthony Russo, bekend van diverse Marvel-blockbusters. Zij wisten ook een geweldige cast te strikken, aangezien de hoofdrol is weggelegd voor Millie Bobby Brown. Zij staat er echter niet alleen voor.
Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie én Billy Bob Thornton. De grote vraag is nu, wanneer krijgen we deze dan nu eindelijk te zien?HoopFans kunnen niet wachten, al helemaal toen zij kregen te horen dat Netflix naar verluidt maar liefst al 320 miljoen dollar in The Electric State heeft geïnvesteerd (al we World of Reel mogen geloven).
Meerdere filmwebsites hebben contact opgenomen met de streamingdienst, maar Netflix moet hier nog op reageren. Gezien de enorme hoeveelheid tijd en energie die in de blockbuster is gestoken, zal meer nieuws ongetwijfeld snel volgen. Het gerucht dat de ronde doet is dat de film later dit jaar nog te zien zal zijn.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites