logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Kleine, maar opvallende Fantastic Four-hint ontdekt in gelekte 'Deadpool 3'-foto's

Betekent dit misschien dat Chris Evans in de film zal opduiken?


  • Dec 05 2023
  • 42
  • 2880 Views
Kleine, maar opvallende Fantastic Four-hint ontdekt in gelekte 'Deadpool 3'-foto's
Nu de acteursstaking in Hollywood voorbij is, draait de productie van Deadpool 3 met Ryan Reynolds weer op volle gang. En dat betekent dat er een hele lading set-foto's op het internet verschijnt, met misschien wel wat hints over mogelijke cameo's in de film zelf.Eén recente foto toont Hugh Jackman's Wolverine in gevecht met een vijand. Niet superspeciaal natuurlijk, omdat we al wisten dat hij in de film zat. Maar voor wie oplet, bevat de foto ook een kleine hint naar een mogelijke verschijning van de Fantastic Four. LET OP: misschien spoilers! Coureur Johnny StormOp de foto, die je hier kunt vinden, zien we een stukje van een auto die met vlammen is bekleed. Deze auto lijkt heel erg op de 'hot rod' waarmee Johnny Storm, ook wel de Human Torch, de straten onveilig maakt in de stripboeken. Dit zou er dan ook op kunnen wijzen dat Johnny Storm te zien zal zijn in Deadpool 3. En misschien is het dan ook nog eens Chris Evans? Er gaan namelijk al langere tijd geruchten dat de acteur zijn rol uit de Fantastic Four-films van 2005 en 2007 zou willen afstoffen voor het Marvel Cinematic Universe. Of iets anders?Maar natuurlijk kan de auto ook iets anders zijn. Vlammen kunnen bijvoorbeeld ook wijzen op Ghost Rider, het personage dat we vooral kennen van de Nicolas Cage-film uit 2007, of ze zouden kunnen hinten naar een ander personage dat meer met de X-Men te maken heeft.
Wat het ook is, we hoeven niet heel lang meer te wachten op het antwoord. Deadpool 3 wordt geregisseerd door Shawn Levy en staat op dit moment op de planning voor 26 juli 2024.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites