logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Best Kept Secret viert succesvolle jubileumeditie en start voorverkoop 2025

De organisatie van Best Kept Secret kijkt terug op een succesvolle jubileumeditie. Op de tiende editie van het festival hebben meer dan 25.000 bezoekers per dag zich ondergedompeld in een samensmelting van muziek, kunst, cultuur en culinaire ontdekki


  • Jun 12 2024
  • 36
  • 3756 Views
Best Kept Secret viert succesvolle jubileumeditie en start voorverkoop 2025
De organisatie van Best Kept Secret kijkt terug op een succesvolle jubileumeditie. Op de tiende editie van het festival hebben meer dan 25.000 bezoekers per dag zich ondergedompeld in een samensmelting van muziek, kunst, cultuur en culinaire ontdekkingen. Hiermee overtreft het festival de bezoekersaantallen van de afgelopen twee edities. Best Kept Secret start vandaag om 12:00 uur direct de kaartverkoop voor de 2025-editie die plaatsvindt op 13, 14 en 15 juni 2025 in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek op het terrein van de Beekse Bergen.

Best Kept Secret introduceerde dit jaar New Generation tickets; hiermee ontvingen bezoekers tot en met 21 jaar oud 30% korting. Het aanbod ontstond vanuit de wens om muziek en cultuur toegankelijk te houden voor de jonge doelgroep, nadat de kosten van levensonderhoud de laatste jaren flink zijn gestegen. De organisatie kreeg hierop veel positieve reacties en zag het aandeel jonge bezoekers dan ook stijgen.

Wij waren vanzelfsprekend aanwezig op BKS 2024. Check hier onze foto-verslagen van vrijdag, zaterdag en zondag!

De voorverkoop voor Best Kept Secret 2025 start aanstaande vandaag, 12 juni, om 12:00 uur 's middags. Een gelimiteerd aantal weekendtickets voor 2025 gaat in de verkoop voor de ticketprijzen van de 2024-editie. Hierbij keren ook de succesvolle New Generation tickets terug. Er is een beperkte voorraad tickets beschikbaar. Eind dit jaar begint de reguliere kaartverkoop, wanneer ook de eerste namen voor 2025 bekend worden gemaakt.

Wil jij volgend jaar aanwezig zijn op Best Kept Secret? Zorg dan dat je om 12:00 uur klaar zit, de voorverkoop tickets die dan in de verkoop gaan zijn beperkt.

Bestel via deze link jouw ticket voor Best Kept Secret 2025 editie



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites