logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Here's The Thing maakt nieuwe namen bekend met o.a. Cloudsurfers en Lander & Adriaan

De tweede editie van Here's The Thing vindt op zaterdag 12 oktober plaats in 013, Tilburg. Het festival vult zijn line-up aan met nieuwe namen. Zo zullen Lander & Adriaan, Cloudsurfers, Cloud Cafe, Carsick, Captain Kaiser en Nore spelen op Here's The


  • Jun 10 2024
  • 36
  • 3115 Views
Here's The Thing maakt nieuwe namen bekend met o.a. Cloudsurfers en Lander & Adriaan
De tweede editie van Here's The Thing vindt op zaterdag 12 oktober plaats in 013, Tilburg. Het festival vult zijn line-up aan met nieuwe namen. Zo zullen Lander & Adriaan, Cloudsurfers, Cloud Cafe, Carsick, Captain Kaiser en Nore spelen op Here's The Thing 2024.

Eerder werden Kid Kapichi, Ditz, Fat Dog en Gurriers ook al bekendgemaakt voor het festival. Klik hier voor de festivalpagina van Here's The Thing!

Dampende dansvloeren, rauw en onbezonnen, zwetende muzikanten die vol overgave in de hoogste emotie de meest harde, hoekige en bezwerende riffs de zaal in slingeren. Muziekgenres die zijn ontstaan als subcultuur en zich hebben geworteld in steden als Brighton, Liverpool, Manchester en Berlijn. Waar men bewust is, up-to-date maar een no-nonsense mentaliteit de overhand heeft. Op Here's The Thing mag je jezelf verliezen, zijn wie je bent en dansen op een spekgladde-plakkerige dansvloer tot je er letterlijk bij neervalt!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €42. Klik hier om tickets te halen voor Here's The Thing.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites