logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

013 presenteert programma Glitterbox festival op Roze Maandag

Op maandag 22 juli, tijdens Roze Maandag van de Tilburgse Kermis, organiseert 013 een festival in de Spoorzone tussen de Hall of Fame en het spoor. . Vanaf 14.


  • May 21 2024
  • 39
  • 4723 Views
013 presenteert programma Glitterbox festival op Roze Maandag
Op maandag 22 juli, tijdens Roze Maandag van de Tilburgse Kermis, organiseert 013 een festival in de Spoorzone tussen de Hall of Fame en het spoor. Hier schreven we al eerder over. Vanaf 14.00 uur vindt hier een nieuw festival plaats met twee podia, waarbij 013 samenwerkt met Glitterbox voor hun eerste openluchtshow.

Als headliner treedt The Shapeshifters op, bekend van hun wereldwijde doorbraak in 2003 met de hit 'Lola's Theme'. Andere grote namen die het podium zullen betreden zijn David Morales, Horse Meat Disco, Illustrious Blacks en Bestley. Daarnaast biedt Stage 2 een mix van lokaal opkomend talent en gevestigde acts, waaronder Roog, Tonno Disko, Ajuma, Samuel Monty en Cosmic Coco.

Glitterbox is gratis toegankelijk voor alle bezoekers en vindt plaats van 14:00 tot 23:00 uur. Om de capaciteit te beheersen en teleurstelling te voorkomen, wordt bezoekers aangeraden vooraf een gratis ticket te reserveren. Klik hier om een ticket te reserveren. Hiermee wordt toegang op de dag zelf gegarandeerd, aangezien de ruimte beperkt is



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites