logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

GameStop-aandelen stijgen na cryptische post op sociale media

Key takeaways Na een cryptische post op sociale media van Roaring Kitty, een invloedrijke speler die bekend staat om zijn steun voor GameStop, kenden de aandelen van de verkoper van videogames een aanzienlijke stijging. Een slimme handelaar profiteer


  • Sep 07 2024
  • 64
  • 4407 Views
GameStop-aandelen stijgen na cryptische post op sociale media

Key takeaways

  • Een handelaar voerde een goed getimede trade uit in GameStop-opties, waarmee hij ongeveer 550.000 dollar verdiende.
  • De stijging van de GameStop-aandelen volgde op een raadselachtige post op sociale media van Roaring Kitty die leek op een gewijzigde afbeelding uit de film “Toy Story 2” uit 1999.
  • Gill’s eerdere posts hadden speculaties over andere bedrijven aangewakkerd, wat leidde tot opmerkelijke aandelenbewegingen, waaronder een aanzienlijke koersstijging van Chewy.

Na een cryptische post op sociale media van Roaring Kitty, een invloedrijke speler die bekend staat om zijn steun voor GameStop, kenden de aandelen van de verkoper van videogames een aanzienlijke stijging. Een slimme handelaar profiteerde van deze volatiliteit door een goed getimede trade in GameStop-opties uit te voeren.

De transactie bestond uit de aankoop van 10.000 GameStop 13 september callopties met een uitoefenprijs van 22,5 dollar voor ongeveer 1,74 miljoen dollar. Kort daarna verkocht de handelaar twee blokken van deze opties, wat een winst van ongeveer 550.000 dollar opleverde.

De impact op GameStop en Chewy

De plotselinge stijging van de GameStop-aandelen volgde op de raadselachtige post van Gill, die leek op een gewijzigde afbeelding uit de film “Toy Story 2” uit 1999. Gezien de aandachtige aanhang die Gill geniet onder detailhandelaren, veroorzaken zijn onregelmatige sociale media-updates vaak aanzienlijke marktactiviteit.

Eerdere posts van Gill op sociale media hebben speculaties over andere bedrijven aangewakkerd, wat leidde tot opmerkelijke aandelenbewegingen. In juni leidde een post met een afbeelding van een puppy tot speculaties over Chewy, wat resulteerde in een aanzienlijke koersstijging. Op dezelfde manier onthulde een wettelijke registratie dat Gill kort voor zijn vorige post een belang van 6,6 procent in Chewy had genomen.

Marktreactie en resultaat

Na Gill’s meest recente bericht klom het aandeel GameStop aanvankelijk met 9 procent voordat het zich stabiliseerde op een winst van 4 procent. Ondertussen herstelden de aandelen van Chewy zich van een initiële daling en sloten de dag 1,5 procent hoger.

Wil je toegang tot alle artikelen, geniet tijdelijk van onze promo en abonneer je hier!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image