logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

Robotica en innovatie: Thompson Aero Seating transformeert de productie van vliegtuigstoelen in Noord-Ierland

Key takeaways In een stil magazijn in Noord-Ierland worden robots en crashdummies gebruikt om de duurzaamheid en veiligheid van vliegtuigstoelen te testen. Thompson Aero Seating, een grote fabrikant van eerste- en businessklasse stoelen, gebruikt dez


  • Sep 07 2024
  • 37
  • 4869 Views
Robotica en innovatie: Thompson Aero Seating transformeert de productie van vliegtuigstoelen in Noord-Ierland

Key takeaways

  • Thompson Aero Seating gebruikt robots en crashdummies om vliegtuigstoelen te testen.
  • De pandemie heeft de vraag beïnvloed, wat heeft geleid tot personeelsinkrimpingen en financiële verliezen voor fabrikanten van stoelen.
  • Fabrikanten zoals Thompson hebben geïnvesteerd in hun eigen testfaciliteiten om personeelstekorten op te vangen.

In een stil magazijn in Noord-Ierland worden robots en crashdummies gebruikt om de duurzaamheid en veiligheid van vliegtuigstoelen te testen. Thompson Aero Seating, een grote fabrikant van eerste- en businessklasse stoelen, gebruikt deze geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat hun producten bestand zijn tegen zware omstandigheden.

Noord-Ierland is een wereldwijde hub voor de productie van vliegtuigstoelen en is verantwoordelijk voor ongeveer een derde van de wereldproductie. Bedrijven als Thompson, Collins Aerospace en Alice Blue Aero hebben zich gevestigd als belangrijke spelers in deze industrie. De pandemie had echter een grote invloed op de vraag, wat leidde tot personeelsinkrimpingen en financiële verliezen.

Uitdagingen voor de industrie

Ondanks de uitdagingen ondervinden fabrikanten van autostoelen problemen bij het vinden van geschoold personeel om aan de huidige vraag te voldoen. Het gebrek aan beschikbaar personeel wordt nog verergerd door vertragingen bij het testen en certificeren als gevolg van personeelstekorten. Om deze obstakels te overwinnen, hebben fabrikanten zoals Thompson geïnvesteerd in hun eigen testfaciliteiten, waardoor ze meer controle hebben over het proces.

De balans tussen volume en innovatie is een constante druk voor fabrikanten van stoelen. Luchtvaartmaatschappijen vragen om geavanceerde entertainmenttechnologie en luxe voorzieningen, terwijl fabrikanten ook te kampen hebben met verstoringen in de toeleveringsketen. In Noord-Ierland gevestigde bedrijven maken gebruik van innovatieve praktijken en technologieën om de productiesnelheid te verhogen en aangepaste zitoplossingen te leveren.

Toekomstperspectieven

Analisten uit de luchtvaartindustrie zijn van mening dat fabrikanten van stoelen gunstige vooruitzichten hebben nu de pandemie achter de rug is. De sterke vraag van passagiers en de eisen van luchtvaartmaatschappijen voor eersteklas stoelen creëren een kans voor fabrikanten om hun expertise te tonen en marktaandeel te veroveren.

Wil je toegang tot alle artikelen, geniet tijdelijk van onze promo en abonneer je hier!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image