logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Autosport

Vrielink leidt ONRK na podiumplaats in verraderlijke GTC Rally

Op vrijdagavond krijgen Yannick Vrielink en Harm van Koppen tijdens de eerste proef de banden niet aan werk, waardoor ze wat tijd verliezen. Tijdens het restant van de rally weten zij consistent te rijden en worden ze derde in verraderlijke en wissel


  • Jul 20 2024
  • 50
  • 3092 Views
Vrielink leidt ONRK na podiumplaats in verraderlijke GTC Rally

Op vrijdagavond krijgen Yannick Vrielink en Harm van Koppen tijdens de eerste proef de banden niet aan werk, waardoor ze wat tijd verliezen. Tijdens het restant van de rally weten zij consistent te rijden en worden ze derde in verraderlijke en wisselende omstandigheden. Daarmee is Vrielink weer leider in het kampioenschap en is hij tevreden met zijn prestatie.

Het weer is dit seizoen een belangrijke factor. “Volgens mij hebben we nog geen standaard rally gehad dit jaar. Tijdens de Zuiderzee hadden we buien met regen en soms zelfs hagel. Maar ook daarna heel veel regen in Nederland. Het zorgt er wel voor dat we heel veel leren over de Ford Fiesta, maar het betekent ook dat we niet optimaal kunnen rijden. Dat hoort bij rally en maakt de sport zo mooi. Ook dit weekend speelde de regen weer een grote rol en daarmee dus ook de setup en bandenkeuze.”

Yannick sloot de rally af met drie keer de tweede tijd in de laatste boucle. “Alles viel daar op z’n plek en we hebben ons visitekaartje weer af kunnen geven. Het waren ook de enige drie proeven waar het droog was en dan zijn we gewoon echt snel. Tijdens de power stage zijn we er goed voor gaan zitten om het puntenaantal te maximaliseren. Daardoor gaan we nu weer aan de leiding van het kampioenschap.”

De Ford Fiesta R5 was afgelopen weekend weer als vanouds. “De auto deed het zo goed, met Harm was het ook weer top. Het hele team heeft geweldig gewerkt afgelopen weekend, maar ook de eerste seizoenshelft. Ik ben hen heel dankbaar, net als alle sponsoren, ik kan dit niet zonder hun doen. Op naar de tweede helft van het jaar!”

Bron: pb Vrielink
Foto’s: pb Vrielink / Robinv91nl

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image