logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Autosport

Yannick en Harm kijken uit naar de GTC Rally

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt de GTC Rally plaats, beter bekend als De Nacht van Achtmaal. Yannick Vrielink en Harm van Koppen gaan de strijd aan met maar liefst 11 andere R5- en Rally2-auto’s. Vrielink gaat voor een probleemloze rally en wil


  • Jul 10 2024
  • 54
  • 4361 Views
Yannick en Harm kijken uit naar de GTC Rally

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt de GTC Rally plaats, beter bekend als De Nacht van Achtmaal. Yannick Vrielink en Harm van Koppen gaan de strijd aan met maar liefst 11 andere R5- en Rally2-auto’s. Vrielink gaat voor een probleemloze rally en wil daarin kijken waar hij staat ten opzichte van de rest.

“Tijdens de ELE Rally en Vechtdalrally gingen we misschien iets te veel in de aanval en reden we echt op het randje. Dat zorgde er tijdens de Vechtdalrally voor dat we genoegen moesten nemen met finishen en dat zit niet in mijn DNA. Dit weekend wil ik een cleane rally rijden, want de concurrentie is stevig en het is altijd een moeilijke rally.”

De Ford is door het serviceteam van Hans Weijs Motorsport volledig nagekeken na de Vechtdalrally. “De heren en dames hebben weer hard gewerkt om de auto in topconditie te krijgen. Hopelijk hebben ze het tijdens de rally rustiger, ik ben heel blij met hun werk!”

De GTC Rally begint op vrijdagochtend met de verkenningen en keuringen. Om 19:00 uur start de rally vanaf het serviceterrein in Achtmaal. Daarna worden er 6 proeven verreden, de eerste dag finisht rond 23:15 uur. Op zaterdagochtend wordt de rally om 10:15 uur hervat, dan staan er 9 proeven op het programma. Rond 19:00 uur finisht de rally.

Ben jij erbij?

Bron: pb Vrielink dakwerk motorsport
Foto’s: pb Vrielink dakwerk motorsport / Steven van Veenendaal

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image