logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Autosport

Spa Grand Prix en TicketSwap slaan handen ineen voor betere fan-ervaring

Vanaf vandaag is TicketSwap de strategische partner van Spa GP, waardoor fans veilig en last-minute tickets kunnen uitwisselen voor het F1-evenement. Dit komt niet als een verrassing, aangezien steeds meer F1-fans TicketSwap weten te vinden


  • Jun 13 2024
  • 32
  • 4489 Views
Spa Grand Prix en TicketSwap slaan handen ineen voor betere fan-ervaring

Vanaf vandaag is TicketSwap de strategische partner van Spa GP, waardoor fans veilig en last-minute tickets kunnen uitwisselen voor het F1-evenement. Dit komt niet als een verrassing, aangezien steeds meer F1-fans TicketSwap weten te vinden voor de doorverkoop van F1-tickets. In 2023 steeg het aantal fans dat een F1-kaartje kocht via het ticketplatform aanzienlijk. TicketSwap verwacht dat deze trend doorzet en is ook zichtbaar binnen andere sporten.

In totaal steeg het aantal gebruikers dat een F1-ticket kocht via het platform met 30 procent. Het aantal gezochte tickets kende in 2023 een stijging van 42 procent ten opzichte van het jaar ervoor. “In 2023 werden bijna 700.000 ticket alerts aangezet door onze gebruikers. Dit laat zien dat tickets voor sportevenementen, zoals Formule 1, enorm in trek zijn op ons platform”, zegt Oscar Kriek, Director of Partnerships van TicketSwap. 

Spa Grand Prix

In 2023 zochten 4.326 racefans een ticket voor Spa Grand Prix via TicketSwap, waarvan een groot gedeelte een ticket heeft bemachtigd. Vanaf dit jaar wil Spa Grand Prix meer controle over de doorverkoop, door middel van een officieel partnerschap met TicketSwap. 

“Wij zijn verheugd om samen te werken met TicketSwap om onze fans een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor de doorverkoop van tickets te bieden”, zegt Julien Lalmand, Project Coordinator van Spa Grand Prix SA. “Deze samenwerking weerspiegelt onze inzet om de ervaring van onze toeschouwers voortdurend te verbeteren, en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking waarde zal toevoegen aan ons evenement.”

“We zijn enthousiast over de samenwerking met Spa Grand Prix”, voegt Oscar Kriek toe. “TicketSwap groeit snel in meerdere sectoren waaronder de sportsector. Dit kan worden gezien als een absolute mijlpaal voor de Belgische markt. Door ons officieel te verbinden aan Spa Grand Prix, hopen we dat nog meer racefans elkaar via deze simpele en veilige manier weten te vinden voor de doorverkoop van tickets. Verkopers kunnen de oorspronkelijk betaalde prijs terugverdienen door de 5% servicekosten in hun aangeboden ticket op te nemen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de ervaring van elke racefan gaat verbeteren.”

Ook andere sporten

Naast Formule 1 is de doorverkoop van tickets binnen andere sporten, zoals tennis, ook enorm gestegen. In totaal verdubbelde het aantal verkochte tickets voor sportevenementen in 2023 ten opzichte van het jaar ervoor (+126%). In 2024 koerst TicketSwap richting een nieuw record. “Van origine zijn wij natuurlijk vooral bekend als doorverkoopplatform voor muziekevenementen, zoals festivals en concerten”, vervolgt Oscar Kriek. “Bij TicketSwap kijken we altijd zorgvuldig naar de wensen van de fans en zien de doorverkoop van toegangsbewijzen voor sportevenementen als een mooie, logische toevoeging aan ons ruime aanbod.”

Over TicketSwap

TicketSwap is de meest veilige en handige app voor fans om tickets te kopen en verkopen voor hun favoriete concerten, festivals, sportevenementen, theatershows en clubavonden. Met meer dan 13 miljoen gebruikers in 36 landen beschermt TicketSwap fans tegen te hoge prijzen, door ervoor te zorgen dat tickets worden uitgewisseld tegen een eerlijk tarief. Samen met de speciale anti-fraude technologie (SecureSwap) en samenwerkingen met meer dan 70 ticketaanbieders wereldwijd, zet het bedrijf zich in voor een eerlijke, veilige en eenvoudige ervaring voor fans. Met 40.000 partner evenementen wereldwijd, blijft TicketSwap de ticket ervaring voor fans overal ter wereld verbeteren.

Bron: pb Rodrigue
Foto’s: pb Rodrigue

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites