logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Auto

Opgefriste Jeep Wrangler heeft Nederlandse prijs

De Jeep Wrangler kreeg in zijn thuisland VS al bijna een jaar geleden een opfrisser en werd in die vorm in september in Europa gepresenteerd. Nu zijn er Nederlandse prijzen.


  • Feb 28 2024
  • 47
  • 3259 Views
Opgefriste Jeep Wrangler heeft Nederlandse prijs

De Jeep Wrangler kreeg in zijn thuisland VS bijna een jaar geleden een opfrisser en werd in die vorm in september in Europa gepresenteerd. Nu zijn er Nederlandse prijzen.

De Jeep Wrangler is in Nederland een relatieve zeldzaamheid, maar hij is dankzij zijn deels elektrische aandrijflijn wel wat toegankelijker dan voorheen. De plug-in hybride Wrangler 4xe nam in 2021 het stokje over van zijn puur met brandstofkracht werkende oudere broers en kostte aanzienlijk minder. Onlangs kreeg de Jeep Wrangler een opfrisser en daarbij gaan de prijzen wel ietsje omhoog.

De licht bijgepunte Wrangler 4xe kost voortaan minstens €90.800 als Sahara. Die bleef eerder nog nét onder de 90 mille. Wil je de ruigere Wrangler 4xe Rubicon, dan moet je €94.100 kunnen aftikken. Eerder was die er nog voor ruim 92 ruggen. Bestellen kan per direct.

De komst van de Wrangler 4xe heeft de verkopen wel goed gedaan. In 2021 werden er 135 Wranglers verkocht in Nederland en in 2022 zelfs 160 stuks, terwijl eerder 2008 het topjaar was met 91 verkochte exemplaren. Vorig jaar zakte de animo wat in; toen werden er 60 nieuwe Wranglers in ons land gekentekend.

Gerelateerde forum topics

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites