logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Auto

Uitgaande Skoda Kodiaq op de valreep duurder

Op de nieuwe Skoda Kodiaq moet je tot midden 2024 wachten. De 'oude' Skoda Kodiaq is tot die tijd leverbaar, maar wordt op de valreep wel duurder.


  • Dec 05 2023
  • 37
  • 4712 Views
Uitgaande Skoda Kodiaq op de valreep duurder

Vanaf midden 2024 staat er een compleet nieuwe generatie van de Skoda Kodiaq bij de Nederlandse dealers. De uitgaande generatie Skoda Kodiaq is tot die tijd nog leverbaar, maar wordt op de valreep wel enkele duizenden euro's duurder.

In oktober trok Skoda het doek van de volledig nieuwe Kodiaq. Wie van die auto gecharmeerd is, moet nog even geduld hebben. De nieuwe Skoda Kodiaq komt immers pas in mei volgend jaar op de Nederlandse markt. Wat hij gaat kosten, weten we nog niet. Wat we wel weten is dat de 'oude Kodiaq' gewoon nog even bestelbaar blijft, maar op de valreep wel duurder wordt.

De leveringsgamma van de Skoda Kodiaq is met ingang van 1 januari 2024 behoorlijk overzichtelijk. Skoda's grootste SUV is er vanaf dat moment namelijk alleen nog met de 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor in combinatie met een DSG-automaat met zeven versnellingen. Je kunt enkel kiezen uit de uitvoeringen Business Edition en Sportline Business. Die worden per 2024 duurder dan ze nu zijn.

De prijs van de Skoda Kodiaq 1.5 TSI met automaat, uitgevoerd als Business Line kost straks namelijk €48.890. Dat is €3.000 meer dan hij nu nog een maandje kost. Voor de Skoda Kodiaq 1.5 TSI met automaat, uitgevoerd als Sportline Business ben je per 1 januari €51.890 kwijt. Dat is €4.500 meer dan waarvoor hij nu nog even in de configurator staat. De prijsverhoging houdt verband met een wijziging in de manier waarop de bpm met ingang van 2024 berekend wordt. Eerder zagen we iets soortgelijks bij BMW.

Gerelateerde forum topics

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites