Stellendam - Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam van 09:30 uur tot 14:30 uur weer een rommelmarkt rondom de kerk. Lees hieronder meer, ook de oproep voor de inlverdag op 29 mei aanstaande >>

Vervolg

Tijdens deze markt is er het volgende aanbod: versgebakken vis, patat/snacks, terras, gebakskraam, fruit, boerenkaas, tweedehands kleding en hoeden, boeken, speelgoed en spellen en andere rommelmarktspullen, verkoop van kaarten en handwerk. Voor de kinderen is er een springkussen, een schiettent en andere leuke kinderactiviteiten. De zendingscommissie en de evangelisatiecommissie zijn ook op de markt aanwezig. Ook kan er onder begeleiding een rondleiding door de kerk gedaan worden en met enige regelmaat zal het kerkorgel bespeeld worden. Tijdens de markt is er ook weer mogelijkheid voor het inleveren van oud ijzer. Van harte welkom om dit in te leveren!

We hopen jullie deze dag terug te zien rondom de Beth-El Kerk.

OPROEP

Inleveren rommelmarktspullen kan op woensdag 29 mei a.s. van 18:00 uur tot 20:30 uur in de Beth-El Kerk.

"Wij zijn alleen nog op zoek naar: kleding, hoeden, boeken, speelgoed, knuffels, spellen, glaswerk, keukenspullen en kleine diverse spullen. Andere spullen kunnen we in verband met de beperkte ruimte niet aannemen."

Tot ziens op D.V. 1 juni a.s.!

Tekst: Activiteitencommissie Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam