logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Russell Crowe's 'The Exorcism' krijgt een zomerrelease

"Een film die eerbiedig knikt naar klassieke horror en tegelijkertijd een frisse draai geeft," aldus Vertical.


  • Apr 24 2024
  • 52
  • 4884 Views
Russell Crowe's 'The Exorcism' krijgt een zomerrelease
Na The Pope's Exorcist uit 2023, is Russell Crowe deze zomer nogmaals te zien in een soortgelijke horrorfilm, genaamd 'The Exorcism'.Het project komt van Miramax, producer Kevin Williamson en Outerbanks Entertainment en Vertical heeft de Noord-Amerikaanse rechten verworven op de horrorfilm.OntrafelingDe nieuwe film volgt de acteur Anthony Miller (Russell Crowe) die begint te ontrafelen tijdens het opnemen van een paranormale film. Zijn dochter (Ryan Simpkins) ziet dat Anthony zich anders gedraagt en vraagt zich af of hij terug is gegleden in zijn verslaving of dat er iets sinisters aan de hand is. Het zit in zijn bloedThe Exorcism wordt geregisseerd door Joshua John Miller, wiens vader, Jason Miller, te zien is als pater Damien Karrass in The Exorcist uit 1973.
"Joshua heeft een diepgaande expertise in dit genre en we juichen zijn creatie toe van een film die eerbiedig knikt naar klassieke horror en tegelijkertijd een frisse draai geeft," aldus Vertical. CastNaast Crowe en Simpkins spelen Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg en David Hyde Pierce ook een rol in de film. De film zal in de Verenigde Staten een bioscooprelease krijgen vanaf 7 juni.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites