AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen zijn woensdag na een wilde rit met flinke koersschommelingen met winst de dag uitgegaan. De goedkeuring
Europese beurzen eindigen in de plus

Europese beurzen eindigen in de plus

Europese beurzen eindigen in de plus

Europese beurzen eindigen in de plus

Europese beurzen eindigen in de plus

Europese beurzen eindigen in de plus
Europese beurzen eindigen in de plus
  • 2020-03-26 09:00:07 10 dag geleden
  • keer bekeken 3,104
4
gedeelde

De Europese aandelenbeurzen zijn woensdag na een wilde rit met flinke koersschommelingen met winst de dag uitgegaan. De goedkeuring van steunpakketten in onder meer de Verenigde Staten en Duitsland gaf in de laatste uren steun aan de handel.

De AEX-index op Beursplein 5 sloot 3 procent hoger op 475,40 punten. De MidKap kreeg er 2,4 procent bij tot 651,80 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen klommen tot 4,5 procent. De beurs in Milaan ging 1,7 procent omhoog.

Het Witte Huis heeft een akkoord bereikt met de Senaat over een steunpakket van ongeveer 2 biljoen dollar (1850 miljard euro) om de economie te helpen tijdens de coronapandemie. Het akkoord werd bereikt na urenlange onderhandelingen. Het is de grootste noodsteun ooit. In Duitsland werd een aangekondigd steunpakket van ruim 1 biljoen euro door de Bondsdag goedgekeurd.

Winkelvastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield was een van de weinige dalers in de AEX met een min van 12,2 procent. Biotechnoloog Galapagos was de koploper met een winst van ruim 10 procent.

Altice Europe klom 0,2 procent in de MidKap. Het kabel- en telecomconcern rekent in heel 2020 op een verdere stijging van de operationele winst ondanks de coronacrisis. Het bedrijf heeft wel last van winkelsluitingen en lagere advertentie-inkomsten. Sportscholenuitbater Basic-Fit was hier de koploper en dikte meer dan 31 procent aan.

NIBC steeg ruim 28 procent. De Haagse zakenbank en investeerder Blackstone maken vorderingen met hun overnamedeal. Avantium won bijna 18 procent. Het speciaalchemieconcern leed vorig jaar minder verlies.

In Frankfurt steeg energieconcern E.ON 4,4 procent. Het moederbedrijf van Essent voorziet vanwege de coronacrisis dit jaar winstdruk door een daling van de vraag naar elektriciteit. Ook vreest het concern dat investeringsprojecten door de virusuitbraak vertraagd zullen worden.

De euro was 1,0834 dollar waard, tegen 1,0788 dollar een dag eerder. Een vat Amerikaanse olie kostte 1,8 procent meer op 24,44 dollar. Brentolie werd een fractie duurder op 27,16 dollar per vat.

Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Europese beurzen eindigen in de plus

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda