logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Noodlanding FedEx-Boeing in Istanbul door defect landingsgestel

ISTANBUL (ANP) - Een Boeing-vrachtvliegtuig van pakketbezorger FedEx heeft woensdagochtend een noodlanding gemaakt op Istanbul Airport door een probleem met het landingsgestel. Het voorste deel functioneerde niet. Het bericht Noodlanding FedEx-Boeing

door: nieuws.nl

  • May 08 2024
  • 39
  • 4036 Views
Noodlanding FedEx-Boeing in Istanbul door defect landingsgestel

Een Boeing-vrachtvliegtuig van pakketbezorger FedEx heeft woensdagochtend een noodlanding gemaakt op Istanbul Airport door een probleem met het landingsgestel. Het voorste deel functioneerde niet.

Volgens het Turkse transportministerie was er een hydraulisch probleem met het landingsgestel van de Boeing 767 die uit Parijs kwam. Het FedEx-toestel had de luchthaven geïnformeerd over het mankement en moest landen zonder dat het voorwiel was uitgeklapt. Daarbij gleed de voorkant van het vliegtuig een flink stuk over de grond en waren vonken te zien voor het tot stilstand kwam.

Op beelden van de Turkse staatszender TRT is te zien dat de brandweer kwam aangesneld om hulp te bieden. De bemanning van het vliegtuig bleef ongedeerd.

Meerdere toestellen van Boeing kampen de laatste tijd met technische mankementen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites