logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

"Ik was terecht geïrriteerd": Chris Hemsworth zat vier uur lang op de make-upstoel voor 'Furiosa'

Maar uiteindelijk heeft Hemsworth naast een nepneus ook nog wat hulp gekregen met zich inleven in zijn personage Dementus.


  • May 08 2024
  • 39
  • 4621 Views
"Ik was terecht geïrriteerd": Chris Hemsworth zat vier uur lang op de make-upstoel voor 'Furiosa'
Voor Chris Hemsworth was het niet makkelijk om te transformeren naar personage Dementus voor Furiosa, vertelde hij in een interview met Variety.Hemsworth bracht maar liefst vier uur door op de stoel en was aan het einde van die uren van mening dat hij "terecht geïrriteerd" was.Opgekropte woedeDe acteur grapte echter dat de irritatie hem op het scherm hielp: "Het heeft mijn prestaties echt geholpen; er zat een aardige hoeveelheid opgekropte woede onder de oppervlakte."En woede is nodig voor het personage dat Hemsworth belichaamt in Furiosa. In een interview met Collider vertelde de acteur dat Dementus een "gecompliceerde, gewelddadige en brutale" krijgsheer is.Doden of gedood wordenVolgens Hemsworth is Dementus een product van de wereld waarin hij is geboren. Een krijgsheer die geboren wordt in een omgeving waar het "doden of gedood worden" was.
Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf 23 mei te zien in de Nederlandse bioscopen en een tip: vergeet geen bioscoop met pauze op te zoeken.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites