logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

George Miller denkt na over nieuwe 'Mad Max'-film met een andere acteur dan Tom Hardy

De regisseur wil er graag werk van maken, maar een zekerheid is het nog niet.


  • May 07 2024
  • 57
  • 2536 Views
George Miller denkt na over nieuwe 'Mad Max'-film met een andere acteur dan Tom Hardy
Mad Max: Fury Road was een groot succes. Ondanks het feit dat we binnenkort getrakteerd worden op de Furiosa-prequel, hopen de nodige fans dat het komt van een Fury Road-vervolg. Hier laat George Miller zich nu over uit.Mel Gibson kroop voor het eerst in de huid van Max Rocktansky en speelde deze rol in de originele trilogie. Tom Hardy nam het stokje van hem over voor Fury Road. Miller laat nu weten dat hij nog wel een nieuwe Mad Max-film wil maken.MeerTijdens een recent interview werd de filmmaker hierover gevraagd, maar hij is zo te zien nog niet zeker of Hardy wel opnieuw de hoofdrol op zich zou nemen. Toen Miller hierover werd gevraagd, was zijn reactie als volgt: "Daar moeten we het nog over hebben. Ik weet nog niet zeker of er een nieuwe film komt". Heel erg gek zou het niet zijn als een andere acteur nu de rol van Max zal vertolken. Sinds Fury Road is Hardy een alleen nog maar grotere naam geworden in de filmwereld en de acteur liet al eerder weten dat het best intens was om Millers blockbuster op te nemen.TheorieOok doet er een theorie de ronde dat de Mad Max-films 'volkslegendes' zijn, die elke keer door iemand anders worden verteld. Dit zou kunnen verklaren waarom Max vaak onoverwinnelijk en onsterfelijk lijkt.
Charlize Theron zette een geweldige prestatie neer als Furiosa in Fury Road, maar wordt in Furiosa ook vervangen door Anya Taylor-Joy, die het blijkbaar geweldig doet. Mocht Miller nog een Mad Max-film maken, dan zou het dus ook kunnen dat hetzelfde gaat gebeuren met Hardy.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites