logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Arbeidsmarkt ontspant langzaamaan, ziet vacaturesite Indeed

AMSTERDAM (ANP) - De arbeidsmarkt wordt langzamerhand minder krap, ziet vacaturesite Indeed na een analyse van miljoenen vacatures. Ten opzichte van april vorig jaar is het aantal uitstaande vacatures met 14 procent gedaald. Het bericht Arbeidsmarkt

door: nieuws.nl

  • May 07 2024
  • 46
  • 4999 Views
Arbeidsmarkt ontspant langzaamaan, ziet vacaturesite Indeed

De arbeidsmarkt wordt langzamerhand minder krap, ziet vacaturesite Indeed na een analyse van miljoenen vacatures. Ten opzichte van april vorig jaar is het aantal uitstaande vacatures met 14 procent gedaald.

Desondanks blijft de vraag naar extra personeel groot. Vooral mensen die een praktisch beroep kunnen uitoefenen zijn gewild. Zo is de vraag naar kappers nog altijd 74 procent hoger dan drie jaar geleden.

Timmerlieden en loodgieters zijn opvallend genoeg minder in trek. Volgens Indeed komt dat doordat de bouw op sommige plekken stil is komen te liggen door de stikstofproblematiek, rentestijgingen en stijgende grondstofprijzen.

Veel praktische vacatures blijven overigens lang openstaan. Volgens Indeed duurt het in bijna de helft van de gevallen langer dan twee maanden om ze te vullen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites