logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Michelle Pfeiffer heeft nog steeds spijt van deze rol: "Ik haat deze film enorm"

'Grease 2' was lang niet zo'n groot succes als het iconische eerste deel.


  • May 04 2024
  • 34
  • 3802 Views
Michelle Pfeiffer heeft nog steeds spijt van deze rol: "Ik haat deze film enorm"
Het is niet ongewoon dat een acteur, na deelname aan een film, hier achteraf spijt van krijgt om een of andere reden. Dit is ook het geval voor Michelle Pfeiffer. Zij heeft namelijk geen erg goede herinneringen overgehouden aan haar rol in Grease 2 uit 1982.Pfeiffer is al decennialang een grote naam in Hollywood, maar voornamelijk in de jaren tachtig en negentig had de actrice de rollen voor het oprapen. Ze was een van de geliefdste filmsterren, dus het is dan ook niet zo heel gek dat zij werd gevraagd voor Grease 2.VervolgGrease 2 is natuurlijk het vervolg op de cultfilm Grease, die in 1978 uitkwam. Het origineel, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor John Travolta en Olivia Newton-John was een grote hit. De studio zag het dan ook wel zitten om met een nieuw Grease-hoofdstuk te komen met andere acteurs. De hoofdrollen worden deze keer ingevuld door Maxwell Caulfield en Pfeiffer. Caulfield kruipt in de huid van Michael Carrington, de nieuweling op de All American Rydell High School. Hij wordt smoorverliefd op Stephanie Zinone (Pfeiffer), maar er is echter een probleem.ProblematischZinone behoort namelijk tot de Pink Ladies-groep en is hierdoor zogezegd het 'exclusieve eigendom' van de populaire en machtige T Birds, een groep motorjongens. Het hoofd van de T Birds, Johnny Nogerilli, is nog steeds gek op zijn ex Zinone en accepteert het dan ook totaal niet dat iemand anders interesse in haar toont.
Niet alleen in het verhaal kennen de nodige personages dus diverse problemen, de ontvangst van de film was ook problematisch. De blockbuster werd namelijk een enorme flop en scoort dramatische cijfers, zoals een 4,5 op IMDb en slechts een 35% op Rotten Tomatoes.SpijtPfeiffer heeft zelf dan ook spijt van haar optreden in de film. Haar mening stopt ze niet onder stoelen of banken: "Ik haat die film echt gigantisch. Ik kon niet geloven hoe slecht deze eruit kwam te zien. Ik was toen nog jong en wist niet beter, maar het is en blijft een waardeloze film".
Gelukkig zorgde Pfeiffer er meteen voor dat haar status als superster niet in gevaar kwam. Een jaar na deze Grease 2 mislukking bracht ze wel een pareltje uit, namelijk Scarface, waarin ze eveneens een van de hoofdrollen vertolkt. Dit werd wel een groot succes.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites