logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Meer winst voor Vattenfall, ondanks gedaalde energieprijzen

SOLNA (ANP) - Energieleverancier Vattenfall zag de winst in de eerste drie maanden van het jaar flink toenemen met 43 procent tot bijna 17 miljard Zweedse kronen (1,45 miljard euro), ondanks de gedaalde energieprijzen. Dat is onder andere gelukt door

door: nieuws.nl

  • Apr 30 2024
  • 48
  • 4163 Views
Meer winst voor Vattenfall, ondanks gedaalde energieprijzen

Energieleverancier Vattenfall zag de winst in de eerste drie maanden van het jaar flink toenemen met 43 procent tot bijna 17 miljard Zweedse kronen (1,45 miljard euro), ondanks de gedaalde energieprijzen. Dat is onder andere gelukt doordat het bedrijf de energieprijzen vast heeft gezet, met name in Scandinavische landen.

Ook de verkoop van een groot windpark aan de kust van Engeland, goed voor 4,6 miljard Zweedse kronen, heeft bijgedragen aan de versterking van de financiën van Vattenfall. Het bedrijf wil de opbrengsten investeren in zonneparkprojecten in Duitsland en waterkrachtcentrales.

Vattenfall is bovendien van plan twee nieuwe windparken op zee te ontwikkelen voor de Noord-Hollandse kust, maar de aanbestedingsprocedure daarvoor loopt nog.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites