logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Veel vluchten tussen Parijs en Schiphol geannuleerd om staking

AMSTERDAM (ANP) - Het luchtverkeer tussen Schiphol en Parijs ondervindt grote hinder van een staking van Franse luchtverkeersleiders. Donderdagochtend moesten acht vluchten van KLM en Air France worden geannuleerd. Het bericht Veel vluchten tussen Pa

door: nieuws.nl

  • Apr 25 2024
  • 38
  • 3771 Views
Veel vluchten tussen Parijs en Schiphol geannuleerd om staking

Het luchtverkeer tussen Schiphol en Parijs ondervindt grote hinder van een staking van Franse luchtverkeersleiders. Donderdagochtend moesten acht vluchten van KLM en Air France worden geannuleerd.

De staking van de Franse luchtverkeersleiders heeft niet alleen gevolgen voor vluchten naar Frankrijk, maar ook voor vluchten door het luchtruim van het land. Ryanair waarschuwt dat het meer dan driehonderd vluchten moet annuleren als gevolg van de acties.

Eerder leek het erop dat de luchtverkeersleiders de staking zouden afblazen. Met de belangrijkste vakbond voor luchtverkeersleiders SNCTA was woensdag een overeenkomst over salarisverhogingen en andere arbeidsvoorwaarden bereikt. Het akkoord kwam echter te laat om verstoringen van het luchtverkeer te voorkomen, omdat de onderhandelingen met andere vakbonden nog niet waren afgerond.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites