logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Daling bij nieuwe orders voor chiptoeleverancier Besi

DUIVEN (ANP) - Besi heeft in het eerste kwartaal de instroom van orders zien dalen. Het bedrijf uit Duiven levert bijvoorbeeld technologie voor het plaatsen van chips op printplaten en verpakkingen voor de zeer kwetsbare chips. In verschillende eindm

door: nieuws.nl

  • Apr 25 2024
  • 39
  • 4038 Views
Daling bij nieuwe orders voor chiptoeleverancier Besi

Besi heeft in het eerste kwartaal de instroom van orders zien dalen. Het bedrijf uit Duiven levert bijvoorbeeld technologie voor het plaatsen van chips op printplaten en verpakkingen voor de zeer kwetsbare chips. In verschillende eindmarkten voor halfgeleiders zoals smartphones en de autosector is er zwakte, nu de investeringshausse in de chipindustrie van eerdere jaren minder is geworden.

De orders gingen op kwartaalbasis met ruim 23 procent omlaag tot 127,7 miljoen euro. Het bedrijf wijst daarbij onder meer op aanhoudende zwakte in de algemene assemblagemarkt voor chips. Ook in vergelijking met een jaar eerder was sprake van een orderkrimp, met ruim 10 procent.

De omzet zakte met meer dan 8 procent tot 146,3 miljoen euro ten opzichte van het vierde kwartaal van vorig jaar. Dat kwam mede door minder leveringen van halfgeleiders voor zeer krachtige computers en voor de auto-industrie.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites