logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Sky News: flitsbezorger Getir weg uit Nederland, VK en Duitsland

LONDEN (ANP) - Flitsbezorger Getir is van plan te vertrekken uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Dat meldt de Britse nieuwszender Sky News op basis van bronnen. Volgens Sky kan Getir komende week al die plannen naar buiten brengen. H

door: nieuws.nl

  • Apr 20 2024
  • 40
  • 2841 Views
Sky News: flitsbezorger Getir weg uit Nederland, VK en Duitsland

Flitsbezorger Getir is van plan te vertrekken uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Dat meldt de Britse nieuwszender Sky News op basis van bronnen. Volgens Sky kan Getir komende week al die plannen naar buiten brengen.

Ook zou het van oorsprong Turkse Getir kijken naar een verkoop van zijn Amerikaanse onlinesupermarkt FreshDirect die eind vorig jaar nog werd overgenomen van Ahold Delhaize. Daarmee zou de boodschappenbezorger zich dan volledig willen concentreren op de Turkse thuismarkt. Een woordvoerder van Getir zei tegen Sky dat niet wordt gereageerd op marktgeruchten.

Vorig jaar nam Getir ook al afscheid van Italië, Spanje en Portugal. Toen waren er ook al berichten in zakenmedia dat het bedrijf een vertrek uit Nederland overwoog.

Tijdens de coronapandemie groeiden flitsbezorgers van boodschappen nog sterk. Maar die markt is inmiddels sterk afgekoeld door de onzekere economie en inflatie, waardoor consumenten minder snel geld uitgeven. Ook is er felle concurrentie op de markt voor boodschappenbezorging.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites