logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Abigail'-regisseur over een vervolg: "om weer met Universal samen te werken zou zo'n eer zijn"

Volgens het duo was het een eer om te werken voor Universal en om samen te werken met Alisha Weir, die het titulaire personage belichaamt.


  • Apr 20 2024
  • 32
  • 3552 Views
'Abigail'-regisseur over een vervolg: "om weer met Universal samen te werken zou zo'n eer zijn"
In een gesprek met Comicbook.com vertellen regisseurs Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin over de mogelijkheid van een vervolg op Abigail.De regisseurs geven aan dat hoewel er geen plannen zijn voor een vervolg op Abigail, ze "in een oogwenk zouden terugkeren naar alles wat met Abigail te maken heeft."Definitief eindeMaar, "We zijn deze film niet ingegaan met een plan om dat te doen," vertelt Gillett."Onze favoriete films en de films die we graag maken zijn degenen die een echt definitief en bevredigend einde voor het personage hebben."Een ontvoeringDe vampierenfilm die vanaf afgelopen donderdag in de bioscopen te zien is, gaat over een groep criminelen die een 12-jarig meisje ontvoeren.
Tot de grote schrik van de criminelen zitten ze opgesloten met een vampierballerina, die wel trek heeft in bloederig geweld. Een eerVolgens het duo was het een eer om te werken voor Universal en om samen te werken met Alisha Weir, die het titulaire personage belichaamt."We zullen komen opdagen om alles te doen met deze ongelooflijke acteur. En om weer met Universal samen te werken zou zo'n eer zijn," aldus Gillett.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites