logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Ook Lufthansa annuleert vluchten naar Israël

FRANKFURT (ANP/DPA) - De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft ook besloten om vrijdag alle vluchten naar Israël te annuleren. In de nacht van donderdag op vrijdag zou Israël een aanval op Iran hebben uitgevoerd, wat veiligheidsrisico's voor

door: nieuws.nl

  • Apr 19 2024
  • 58
  • 3858 Views
Ook Lufthansa annuleert vluchten naar Israël

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft ook besloten om vrijdag alle vluchten naar Israël te annuleren. In de nacht van donderdag op vrijdag zou Israël een aanval op Iran hebben uitgevoerd, wat veiligheidsrisico’s voor de luchtvaart met zich meebrengt. Om die reden maakte KLM eerder op de dag al bekend de vluchten naar Tel Aviv tot en met maandag op te schorten.

Ook Swiss Air en Austrian Airlines, beide dochterondernemingen van Lufthansa, hebben vluchten naar Tel Aviv vrijdag geannuleerd.

Volgens Amerikaanse media raakte minstens een Israëlische raket een doel in Iran. Iraanse staatsmedia maakten melding van explosies, maar autoriteiten spraken tegen dat het om een raketaanval ging. De berichten volgen op een aanval met tientallen drones en enkele raketten van Iran op Israël afgelopen weekend.

Budgetvlieger easyJet maakte deze week bekend tot zeker 27 oktober geen vluchten naar Israël uit te voeren.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites