logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze topregisseur is momenteel de drukste regisseur in Hollywood: zes films in vijf jaar

Guy Ritchie blijft productief met constante filmproductie, inclusief nieuwe releases en lopende projecten.


  • Apr 19 2024
  • 30
  • 4054 Views
Deze topregisseur is momenteel de drukste regisseur in Hollywood: zes films in vijf jaar
Films maken kan een extreem lang proces zijn. Er komen veel productie-stappen kijken bij de ontwikkeling van een bioscoopfilm. Regisseur Guy Ritchie lijkt er echter geen genoeg van te krijgen, hij is namelijk al 15 jaar non-stop aan het werk.Deze week verschijnt The Ministry of Ungentlemanly Warfare in de Amerikaanse bioscopen. De actiefilm van Guy Ritchie met Henry Cavill in de hoofdrol markeert de zesde film in maar liefst 5 jaar tijd van de Hollywood-regisseur.Druk en VeelzijdigSinds de productie van de spionagethriller The Man from UNCLE, lijkt Guy Ritchie het werk niet meer te hebben neergelegd. Negen jaar later en acht films verder lijkt hij ook niet van plan te stoppen, gezien hij al 2 nieuwe films in productie heeft. De regisseur is naast een harde werker ook een veelzijdige filmmaker. Gedurende zijn carrière maakte hij zowel gangsterfilms als Snatch en RocknRolla ook gigantische blockbusters als de populaire Sherlock Holmes-films met Robert Downey Jr. The GentlemenIn 2019 kwamen er zelfs twee films uit van de filmregisseur: de live-action remake van Disney's Aladdin en het goed ontvangen The Gentlemen met Matthew McConaughey en Colin Farrell.
The Gentlemen is tot op heden één van de best ontvangen films van Guy Ritchie, met een solide score van 75 procent op rottentomatoes.com. Ondanks zijn succes, heeft de filmregisseur ook enkele missers gehad in zijn uitgebreide filmcarrière. FlopsHoewel er meerdere goede films zijn die Guy Ritchie op zijn naam kan zetten, kent zijn carrière ook enkele zogeheten 'flops'. Films als Swept Away en Revolver zijn niet echt om over naar huis te schrijven.
Toch is het opmerkelijk dat de filmregisseur zich overal doorheen weet te slaan, en stilletjes de meeste films wist te maken de afgelopen jaren. Gezien het moeilijke proces van financiering en distributie van een film, is het niet een gegeven om altijd verbonden te zijn aan een project.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites