logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Martin Scorsese gaat alweer samenwerken met Leonardo DiCaprio aan Frank Sinatra-biopic

Ook Jennifer Lawrence zal een van de hoofdrollen spelen in deze veelbelovende titel.


  • Apr 18 2024
  • 32
  • 4624 Views
Martin Scorsese gaat alweer samenwerken met Leonardo DiCaprio aan Frank Sinatra-biopic
Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio hebben samen al de nodige pareltjes gemaakt. Wanneer de regisseur en acteur samenwerken, weet je gewoon dat je iets moois kan verwachten. Het is dus goed nieuws, dat de twee sterren wederom zullen samenwerken.Muzikale biopics zijn de laatste jaren enorm populair. Denk bijvoorbeeld aan films zoals Rocketman, Bohemian Rhapsody, en de recente Back to Black. Nu gaat ook Scorsese voor een soortgelijk project dat zal gaan over niemand minder dan Frank Sinatra.TeamScorsese heeft al de met een Oscar bekroonde DiCaprio voor de hoofdrol weten te strikken, maar daar blijft het niet bij. Jennifer Lawrence zal tevens in de film te zien zijn als Ava Gardner, de tweede vrouw van Sinatra. De regisseur heeft nu als doel een deal te maken met de Sinatra-familie en de platenmaatschappij achter zijn muziek. Vooralsnog heeft hij de rechten van de muziek nog niet weten te bemachtigen, maar aangezien Scorsese al vaker heeft samengewerkt met grote artiesten, is de verwachting dat hij hierin snel zal slagen.Wat te verwachtenDe laatste twee films van Scorsese werden allebei gemaakt voor een streaminggigant (The Irishman voor Netflix en Killers of the Flower Moon voor Apple) maar meerdere grote studio's willen zijn Sinatra-biopic bemachtigen en deze een bioscooprelease geven.
Scorsese zit sowieso niet stil. Ondanks zijn leeftijd van 81 jaar, plant hij nog een film te maken over Jezus (waarvoor hij opnieuw wil samenwerken met zijn Silence-hoofdrolspeler Andrew Garfield) en een Cape Fear-serie.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites