logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen voor Loose Ends 2024 bekend: o.a. Hiqpy, DITZ en The Psychotic Monks

Garagerock/postpunkfestival Loose Ends keert op 24 augustus terug naar het Beton-T terrein in Utrecht en de eerste namen zijn bekend! Dit jaar zijn o.


  • Apr 17 2024
  • 63
  • 2713 Views
Eerste namen voor Loose Ends 2024 bekend: o.a. Hiqpy, DITZ en The Psychotic Monks
Garagerock/postpunkfestival Loose Ends keert op 24 augustus terug naar het Beton-T terrein in Utrecht en de eerste namen zijn bekend!

Dit jaar zijn o.a. de Engelse noiserockband DITZ, jaren '90 grunge rockband HotWax en de Canadees-Vlaamse band GHOSTWOMAN van de partij. Daar houdt het niet bij op, want ook Master Peace, Meltheads en The Psychotic Monks komen naar Nederland voor Loose Ends. Ook de bands van eigen bodem worden niet vergeten. Zo staat de Utrechtse post-punk band Bowl op het podium evenals Hiqpy met hun melodieuze Amsterdamse shoegaze.

Dit is de tweede keer dat Loose Ends plaatsvindt op het rauwe Beton-T terrein in Utrecht, met aangrenzend skatepark en wederom twee podia waar bands afwisselend spelen. Eerder beleefde het festival een eerste editie in 2019 op de NDSM-werf in Amsterdam.

De kaartverkoop voor Loose Ends gaat zaterdag 20 april om 10:00 van start. Early Bird tickets kosten €37,50 en zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Reguliere tickets kosten €42,50 inclusief servicekosten.

Scoor hier tickets voor Loose Ends Festival 2024!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites