logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

In gesprek met Martin Garrix, Timbaland en meer op ADE

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. D


  • Apr 17 2024
  • 47
  • 4975 Views
In gesprek met Martin Garrix, Timbaland en meer op ADE
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Dit jaar wordt 'ADE Pro' geïntroduceerd als de ontmoetingsplek voor experts uit de industrie. De eerste sessies stellen conferentiebezoekers in staat om direct in contact te komen met de vertegenwoordigers van festival organisatoren, platenlabels en veel meer.

Dit jaar gaan Timbaland en Martin Garrix tijdens ADE Pro een creatief en diepgaand gesprek aan voor artiesten en muziekprofessionals. Daarnaast introduceert ADE in samenwerking met het Nigeriaanse muziek- en kunstplatform HOMECOMING de oprichtster van het evenement, Grace Ladoja. Met haar worden de Nigeriaanse culturele sector en kansen voor Afrikaanse artiesten en initiatieven besproken. Fabric, een van de beroemdste en invloedrijkste clubs van Londen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum bij ADE Pro, samen met Laurent Garnier.

Meer aankondigingen voor ADE Pro en ADE volgen.

De ADE Pro Pass (€525) geeft toegang tot het volledige conferentieprogramma tijdens ADE, naast netwerkevenementen, het Festivalprogramma en meer. Amsterdam Dance Event Pro Pass tickets zijn nu verkrijgbaar!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites