logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Minder bestellingen bij moeder Thuisbezorgd.nl

AMSTERDAM (ANP) - Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft in het eerste kwartaal van dit jaar minder bestellingen verwerkt dan een jaar eerder. Het aantal orders zakte met 6 procent tot ruim 214 miljoen. Het b

door: nieuws.nl

  • Apr 17 2024
  • 35
  • 4341 Views
Minder bestellingen bij moeder Thuisbezorgd.nl

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft in het eerste kwartaal van dit jaar minder bestellingen verwerkt dan een jaar eerder. Het aantal orders zakte met 6 procent tot ruim 214 miljoen.

In Noord-Europa namen de bestellingen af met 1 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Toch is topman Jitse Groen tevreden. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland nam de totale waarde van de maaltijdbestellingen toe met 11 procent, in Noord-Amerika met 3 procent. “We zijn verheugd dat de investeringen in ons bedrijf hun vruchten afwerpen en we kijken uit naar de rest van het jaar.”

De beursgenoteerde onderneming blijft bij zijn winstverwachting voor 2024 en rekent op een aangepast bedrijfsresultaat van 450 miljoen euro.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites