logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Dauwpop 2024 bevestigt laatste namen o.a. Donnie en Michelle David

Dauwpop 2024 heeft de laatste namen bekend gemaakt die aan de line-up zijn toegevoegd. Dauwpop is een popfestival dat sinds 1995 wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag in Hellendoorn.


  • Mar 28 2024
  • 36
  • 2890 Views
Dauwpop 2024 bevestigt laatste namen o.a. Donnie en Michelle David
Dauwpop 2024 heeft de laatste namen bekend gemaakt die aan de line-up zijn toegevoegd. Dauwpop is een popfestival dat sinds 1995 wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag in Hellendoorn. Het festival probeert een breed muzikaal programma te bieden, van theater naar hiphop tot metal. In 1995 werd het nog bezocht door 1.100 bezoekers, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een veel groter festival. Afgelopen jaar werd een bezoekersrecord gehaald van 21.000 bezoekers.

De volgende namen zijn aan de line-up toegevoegd en daarmee is die helemaal compleet:
Donnie, The Horse Company, Michelle David & The True-Tones en Motorkontje

Eerder liet het festival al weten dat grootheden zoals Oscar and The Wolf, De Jeugd van Tegenwoordig en The Kooks de line-up zullen versterken. Tel daarbij op de terugkeer van favorieten zoals Son Mieux en Douwe Bob, en je hebt een festival om nooit te vergeten!

Dauwpop 2024 vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in de bossen van Hellendoorn. Wil jij dit jaar erbij zijn op Dauwpop? Wacht dan niet te lang want een aantal tickets zijn al uitverkocht. De ticketprijs voor een volwassen dagkaart is 77,00 en een kinder dagkaart is 37,00.

Bestel via deze link jouw ticket voor Dauwpop 2024




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites