logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Winst Brabantia stijgt door minder flexwerkers

VALKENSWAARD (ANP) - Brabantia, fabrikant van onder meer prullenbakken en broodtrommels, heeft vorig jaar meer winst gemaakt dan in 2022. Consumenten kochten volgens topman Tijn van Elderen net zoveel producten als het jaar daarvoor, ondanks dat het

door: nieuws.nl

  • Mar 28 2024
  • 46
  • 4044 Views
Winst Brabantia stijgt door minder flexwerkers

Brabantia, fabrikant van onder meer prullenbakken en broodtrommels, heeft vorig jaar meer winst gemaakt dan in 2022. Consumenten kochten volgens topman Tijn van Elderen net zoveel producten als het jaar daarvoor, ondanks dat het bedrijf uit het Noord-Brabantse Valkenswaard zijn prijzen iets opvoerde om eigen gestegen kosten deels te compenseren.

Ook verlaagde Brabantia zijn kosten door bijvoorbeeld het aantal flexibele werknemers te verminderen. Bij die vermindering zijn geen ontslagen gevallen, stelde Van Elderen donderdag. Afgelopen jaar verlieten 5 procent van de flexwerkers het bedrijf, zo’n 60 tot 70 medewerkers. De omzet bleef vorig jaar met 162 miljoen euro gelijk in vergelijking met een jaar eerder.

Ook heeft Brabantia vorig jaar meer verdiend door veel nieuwe producten uit te brengen, meldt Van Elderen. Dit jaar wil Brabantia volgens de topman het assortiment verder uitbreiden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites