Sean De Bie heeft onderdak gevonden bij het Waalse Wallonie-Bruxelles. De 28-jarige allrounder lag dit seizoen onder contract bij het Nederlands-Belg
Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles
Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles
  • 2019-11-07 21:20:03 5 dag geleden
  • keer bekeken 4,971
38
gedeelde

Sean De Bie heeft onderdak gevonden bij het Waalse Wallonie-Bruxelles. De 28-jarige allrounder lag dit seizoen onder contract bij het Nederlands-Belgische Roompot-Charles. Die ploeg houdt er straks mee op.

De Bie kende bovendien zelf een moeilijk seizoen. Een zwaar trainingsongeval in Italië zorgde ervoor dat De Bie, ex-Lotto-Soudal, een belangrijk deel van het seizoen in rook zag opgaan. De Bie was intussen opnieuw aan het koersen en startte de voorbije weken ook in enkele Spaanse veldritten.

De zoektocht naar een nieuwe werkgever verliep tamelijk stroef maar kent nu toch een succesvol einde. De Antwerpenaar tekende vanmiddag een contract dat hem volgend seizoen verbindt aan het team van manager Christophe Brandt.

Wat denk je van dit verhaal?
Sean De Bie vindt onderdak bij Wallonie-Bruxelles

Directie en vakbonden De Lijn bereiken akkoord over sociaal conflict in Vlaams-Brabant

Directie en vakbonden De Lijn bereiken akkoord over sociaal conflict in Vlaams-Brabant

De vakbonden bij De Lijn ontkennen het bericht dat de Vlaamse vervoersmaatschappij donderdagavond omstreeks 20 uur verspreidde, dat er een akkoord zou zijn over het actuele sociaal conflict in Vlaams-Brabant. ‘Voorlopig zetten wij onze actie verder’, staat in een mededeling van het gemeenschappelijk vakbondsfront.

Volgens de vakbonden wordt geen begrip getoond voor de situatie van de werknemers. ‘Concreet kregen wij weer minieme voorstellen die niet echt gefundeerd werden en geen waarborg inhouden voor een betere werking van de ondersteunende diensten, zoals de planningdiensten en HR’, melden de vakbonden.

De drie vakbonden hebben donderdagavond in een gemeenschappelijk overleg besloten om het laatste voorstel van de directie desondanks vrijdag aan hun achterban voor te leggen, om na te gaan of er voldoende draagkracht voor is. Ze roepen intussen op om vrijdag de stakingsactie in Vlaams-Brabant en Brussel voorlopig voort te zetten.

De chauffeurs en het personeel van de technische diensten van een zestal stelplaatsen staken er sinds dinsdagmorgen. De actie breidde donderdag uit naar delen van het arrondissement Leuven. De vakbonden protesteren tegen onder meer het personeelstekort, fouten in de planning voor chauffeurs en in de administratie voor uitbetalingen en het weigeren van verlofaanvragen.

In een mededeling had De Lijn donderdagavond laten weten dat directie en vakbonden nieuwe afspraken hadden gemaakt over de dag- en personeelsplanning van de chauffeurs, de vakantieregeling, HR-dossiers, aanwervingen en de planning van de Lijncontroleurs. De vakbonden blijven desondanks ontevreden.

Fins strand ligt bezaaid met ‘ijs-eieren’

Fins strand ligt bezaaid met ‘ijs-eieren’

Een strand in Finland ligt dezer dagen bezaaid met duizenden eivormige ijsballen, het resultaat van een zeldzaam weerfenomeen.

De eivormige ijsballen liggen op de stranden van het eiland Hailuoto, in de Botnische Golf, tussen Finland en Zweden. Volgens experts ontstaan die wanneer kleine stukjes ijs door wind en water heen en weer worden gerold over de grond en in zee.

‘Ik heb dit nog nooit eerder gezien’, zegt de Finse amateurfotograaf Risto Mattila, afkomstig uit de naburige stad Oulu, tegen BBC. ‘Ik bezocht het strand van Marjaniemi met mijn vrouw. De zon scheen, de temperaturen waar net onder het vriespunt. Wel stond er een strakke wind. En plots zagen we dat de hele kustlijn bezaaid lag met sneeuw en ‘ijs-eieren’. Een verbazingwekkend fenomeen.’

Volgens Mattila vormden de ijsballen een tapijt van wel dertig meter lang. De kleinste waren niet groter dan een ei, de grootste deden hem denken aan een voetbal. ‘Ik woon al 25 jaar in de buurt, maar zag dit voor het eerst. Een onvoorstelbaar beeld.’

BBC-meteoroloog George Goodfellow zegt tegen de Britse publieke omroep dat het weerfenomeen slechts kan plaatsvinden bij koud en winderig weer. ‘De ijs-eieren zijn stukken ijs afkomstig van grotere ijsklompen. Hun ronde vorm krijgen ze in het water door de golven. Wanneer zeewater vastvriest aan de ijsballen, worden ze groter. Door wind of de getijden worden ze vervolgens op het strand afgezet.’

Op verschillende Russische stranden en aan Lake Michigan in Chicago zijn in het verleden ook al dergelijke ijsballen waargenomen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!