Het ministerie van Binnenlandse Zaken stelt 87 miljoen euro beschikbaar aan gemeenten die huiseigenaren stimuleren om kleine energiebesparende maatre

87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen

87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen

87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen

87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen

87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen
87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen
  • 2019-10-09 12:25:11 3 maanden geleden
  • keer bekeken 3,295
39
gedeelde

Het ministerie van Binnenlandse Zaken stelt 87 miljoen euro beschikbaar aan gemeenten die huiseigenaren stimuleren om kleine energiebesparende maatregelen in huis te nemen. Minister Kajsa Ollongren hoopt met de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) 1 miljoen huizen te bereiken.

Met de regeling kunnen gemeenten zelf projecten opzetten die huiseigenaren helpen bij het verminderen van hun energiegebruik. Een voorbeeld zijn vouchers die huiseigenaren kunnen inzetten voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals het inregelen van de cv-installatie en het aanbrengen van radiatorfolie of tochtstrip. Maar ook het geven van advies aan huiseigenaren over verdergaande energiebesparende maatregelen, zoals dak-, raam- of gevelisolatie.

Voorstellen indienen

Per gemeente bedraagt de specifieke uitkering maximaal 9 miljoen euro en maximaal 90 euro per woning waarvoor een aanvraag is ingediend. Gemeenten hebben tot en met 14 november 2019 de tijd gekregen om voorstellen voor projecten in te dienen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Na goedkeuring hebben gemeenten tot eind 2020 de tijd om de projecten uit te voeren. De belangrijkste voorwaarde voor de specifieke uitkering RRE is dat de activiteiten waarvoor de uitkering wordt aangevraagd, bijdragen aan de beoogde CO2-reductie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Wat denk je van dit verhaal?
87 miljoen voor kleine energiebesparende ingrepen

Loek Peters (Penoza) inspireert uw binnendienst

Penoza-acteur Loek Peters staat samen met Antoinette Kalkman, directeur Nationale Waarborg, op het podium van HypoTop. Daar zullen zij uw binnendienst tips en handvatten geven om loyale en tevreden klanten te behouden en dit tevredenheidsgevoel te vergroten. Is uw binnendienst erbij op 14 november in ’t SPANT te Bussum?

Loek Peters heeft vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in series als Penoza, een werkwijze ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Het uitgangspunt daarvan is om de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. Waarom? Omdat je zo goed bent, als je de ander laat zijn!

Praktijkgericht

Samen met Antoinette Kalkman heeft hij deze werkwijze/filosofie vertaalt naar de dagelijkse praktijk van het financieel advieskantoor. In de masterclass geven Loek Peters en Antoinette Kalkman de binnendienstmedewerkers tips en handvatten om loyale en tevreden klanten te behouden en worden zij geïnspireerd dit tevredenheidsgevoel te vergroten.

HypoTop – 14 november – ’t SPANT Bussum

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan helpen de kantooreigenaar om zijn binnendienst te veranderen in een commercieel en winstgevend klantteam. Is uw binnendienst bij HypoTop op 14 november in ’t SPANT te Bussum? Schrijf u snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Vakbeurs Hypotop inspireert uw binnendienst

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

David Goffin (ATP 14) heeft zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van het Masters 1.000 toernooi in Shanghai (7.473.620 dollar). Hij ging in de tweede ronde op het Chinese hardcourt voorbij de Kazach Mikhail Kukushkin (ATP 57).

Kukushkin gooide de handdoek in de tweede set. Het stond toen 6-2, 3-0 in het voordeel van Goffin na precies een uur tennis.

Het was het derde duel tussen de 28-jarige Goffin en de 31-jarige Kukushkin. De Luikenaar versloeg hem in 2014 in de Davis Cup en nam zo revanche voor een nederlaag drie jaar eerder in Istanboel.

In de achtste finales speelt Goffin tegen Roger Federer (ATP 3). De Zwitser, het tweede reekshoofd, haalde het maandag in de tweede ronde met 6-2 en 7-6 (7/5) van de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP 46).

Goffin keek de 38-jarige Federer al tien keer in de ogen. Slechts een keer trok hij aan het langste eind, op de Masters in Londen in 2017. Dit jaar speelden ze al twee maal tegen elkaar. Zowel in de achtste finale van de US Open (6-2, 6-2, 6-0) op 1 september als in de finale van het grastoernooi in het Duitse Halle (7-6 (7/2), 6-1) op 23 juni was Federer de sterkste.

Goffin heeft in Shanghai geen punten te verdedigen vermits hij er vorig jaar niet bij was in China. Hij kan dus een goede zaak doen met het oog op deelname aan de Masters. Federer won het toernooi in 2017 en 2014.

Titelhouder Novak Djokovic laat zich niet verrassen

Ook Novak Djokovic (ATP 1) is goed begonnen in Shanghai. De Serviër, titelverdediger en al vier keer winnaar op het Chinese hardcourt, versloeg in de tweede ronde de Canadees Denis Shapovalov (ATP 36) met twee keer 6-3.

Djokovic, die vrij was in de eerste ronde, speelt om een plaats in de kwartfinales tegen de Amerikaan John Isner (ATP 17). Die wipte de Fransman Lucas Pouille (ATP 22) met 7-5 en 6-3.

De 32-jarige Djokovic pakte de titel in Shanghai voor het eerst in 2012. Daarna volgden eindzeges in 2013, 2015 en 2018. Afgelopen weekend won ‘Nole’ in Tokio. In de halve finales had hij David Goffin verslagen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures