logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Politiek

Concept-regeerakkoord gefotografeerd, met 'strengste asielpakket ooit'

Het strengste toelatingsregime voor asiel en het omvangrijkste pakket voor grip op migratie ooit. Dat is een van de "bouwstenen voor doorbraken" die PVV, VVD, NSC en BBB willen bereiken, zo valt te lezen op een document onder de arm van PVV-onderhand

door: nos.nl

  • May 06 2024
  • 36
  • 3256 Views
Concept-regeerakkoord gefotografeerd, met 'strengste asielpakket ooit'

Het strengste toelatingsregime voor asiel en het omvangrijkste pakket voor grip op migratie ooit. Dat is een van de "bouwstenen voor doorbraken" die PVV, VVD, NSC en BBB willen bereiken, zo valt te lezen op een document onder de arm van PVV-onderhandelaar Gidi Markuszower, die daarmee is gefotografeerd door het ANP.

In het concept-regeerakkoord gaat het over een lastenverlichting van 'PM miljard' voor werkenden met middeninkomens en mensen in de knel vanaf 2025. Wat met PM bedoeld wordt is onduidelijk, waarschijnlijk pro memorie: later te bepalen, ter herinnering.

Een nieuw kabinet moet aan de slag met een hoofdlijnenakkoord op de volgende punten, zo is te lezen: bestaanszekerheid en koopkracht, grip op migratie, wonen en volkshuisvesting, infrastructuur en openbaar vervoer. En een goede toekomst voor landbouw en visserij.

Verder staat in het concept-akkoord dat niet alles in één keer op te lossen is, maar "Nederland wacht op doorbraken" omdat overheid en politiek voor de burgers niet betrouwbaar zijn gebleken, of het nu gaat om rechtszekerheid, goed bestuur of veiligheid in eigen buurt."

Het document dateert volgens het stempel van 2 mei, vorige week donderdag.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites