logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Overig

SNEAK PEEK: Nieuwe duurzame software - Ontdek het belang van duurzame speelwaarde!

Het belang van speelwaarde is duidelijk te zien bij onze nieuw geïnstalleerde projecten. Kinderen vinden een bezoek aan een arts vaak spannend, door speelwaarde toe te voegen kunnen zij ontspannen en even zichzelf zijn. Ook bij de dagopvang voor kind

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Nov 16 2022
  • 44
  • 3144 Views
SNEAK PEEK: Nieuwe duurzame software - Ontdek het belang van duurzame speelwaarde!

Ontdek het belang van duurzame speelwaarde!

Het belang van speelwaarde is duidelijk te zien bij onze nieuw geïnstalleerde projecten. Kinderen vinden een bezoek aan een arts vaak spannend, door speelwaarde toe te voegen kunnen zij ontspannen en even zichzelf zijn. Ook bij de dagopvang voor kinderen met een cognitieve leerachterstand bieden wij verschillende leerzame en sensorische speelelementen, maar ook verschillende niveaus aan activiteit en beweging. Door de duurzaamheid van onze producten zorgen ze voor jarenlang speelplezier.

Reis met ons mee en ontdek onze recent geïnstalleerde projecten, onze producten en de IKC collecties. Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

SNEAK PEEK!

IKC Planet-Eco Software

Er is een nieuwe software in ontwikkeling! De Planet-Eco software bestaat uit verschillende educatieve spelletjes die milieubewustzijn en duurzaamheid bij kinderen stimuleren. Enkele voorbeelden van de spellen: kinderen leren om alle apparaten uit te zetten voordat ze de deur uitgaan, afval te recyclen en de oceaan schoon te houden om zo ook de dieren tevreden te houden. De look and feel van de software is helemaal vernieuwd. Er worden nieuwe spellen ontwikkeld en de populaire bestaande spellen worden in een nieuw jasje gestoken. Het recycle symbool komt vaak naar voren, er zijn windmolens en andere duurzame elementen zichtbaar in de spellen en het laadscherm voor de spellen is bezaaid met bladeren. De natuur komt op deze manier wel heel dichtbij! 

Volg ook onze social media kanalen en wees als eerste op de hoogte als de nieuwe software uitgebracht wordt!

 Bekijk hieronder een preview van de nieuwe software

Nieuwe projecten

Oog op zuid, oogkliniek

Oogkliniek Oog op zuid is een jaar geleden geopend en heeft bij IKC een professionele en duurzame speeloplossing gevonden. Hier kunnen kinderen ontspannen spelen tijdens het wachten. De kinderhoek is geplaatst in het orthoptie wachtkamergedeelte. De speelhoek heeft een maritiem thema, gebaseerd op de haven van Rotterdam. De wanden laten de prachtige skyline van Rotterdam zien. Op deze manier is de speelhoek ingericht voor jong en oud! Samen met een aantal sponsoren heeft deze oogkliniek een prachtige speelruimte voor deze kinderen kunnen realiseren. Hier wordt wachten toch iets minder spannend van! 

Bekijk hieronder de ruimte voor en na het plaatsen van de prachtige speelruimte.

Middin - het groeibos

Middin is een dagopvang voor kinderen met een cognitieve leerachterstand, hier is andere aandacht voor de kinderen dan op een reguliere dagopvang. Ook komen hier kinderen die een schoolgaande leeftijd hebben, maar met de cognitieve vaardigheden van een jonger kind. In het kinderdienstcentrum worden meerdere services aangeboden, zoals logopedie en fysiotherapie. Er zijn in het centrum 2 verschillende ruimtes beschikbaar gesteld die wij hebben mogen inrichten. Deze ruimtes zijn zo ingericht dat ze qua bewegingsniveau, tussen de snoezelruimte en de gymzaal in zitten. Alle kinderen kunnen in beide ruimtes van het groeibos terecht. 

Het groeibos

De eerste ruimte van het groeibos heeft de meeste fysieke activiteiten met jumping hills, een glijbaan met een boomstronk design en een hinkelpad in het gras. Deze ruimte is gebaseerd op de seizoenen lente en zomer en er zijn herkenbare dieren te zien in het vrolijke bosdesign op de wanden. Er is in het design rekening gehouden met een evenwichtige combinatie tussen werkelijkheid, herkenbaarheid en een prentenboek. Jonge kinderen leren veel door te voelen, daarom hebben wij gekozen om hier het voelhuisje te plaatsen. Met de verschillende structuren leren de kinderen over de haarstructuur van een koe, hoe kurk of rubber aanvoelt en kunnen ze gekke gezichten maken in de lachspiegel. Er loopt een beekje met vissen en leliebladeren door beide ruimtes. Zo staan de aparte ruimtes toch ook in verbinding.

Bekijk hieronder een impressie van deze ruimte. 

In de tweede ruimte van het groeibos is de winter begonnen. Het beekje verandert in koud water met ijsschotsen. Deze ruimte heeft weer een ander leerniveau dan de eerste ruimte. Hier zijn diverse educatieve wandspellen en zachte handgemaakte zitkussens geplaatst. De kinderen met een jongere cognitieve leeftijd kunnen draaien aan de blokjes van de Animal Fusion, of leren dat als ze aan de Day and Night draaien, dat er dan sneeuw naar beneden valt. De kinderen die al verder in hun ontwikkeling zijn kunnen de sneeuw van dag naar nacht laten overgaan en bij de Animal Fusion de juiste dieren matchen. De Experience Wall leert de kinderen welke geluiden de dieren maken die in het bos wonen. De Happy Penguin leert kinderen over emoties en hoe ze die kunnen uitdrukken.

Bekijk hieronder een impressie van deze ruimte

IKC collecties

Onze collectie wandspellen

Onze wandspellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De wandspellen bevatten geen losse onderdelen voor een veilige en opgeruimde kinderhoek. Doordat de spellen weinig ruimte in beslag nemen, zijn ze ook perfect voor een kleinere kinderhoek. De wandspellen zijn eenvoudig op de wand te monteren, of op een IKC speelsysteem. Ze zijn in vele soorten en maten beschikbaar en zorgen voor jarenlang speelplezier.

Ook zijn onze wandspellen gemakkelijk te customizen. Omdat ze geproduceerd worden in onze eigen fabriek, zijn ze volledig aan te passen naar uw wensen en huisstijl. 
Druk bijvoorbeeld uw logo op de blokjes van de Memory en laat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met uw merk.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze wandspellen.

Kijk op onze website voor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.

Easy Branches Global

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars Crypto Coins for FREE when use this link

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites