logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Opmerkelijk

Mandarijn en bananen op muurschildering JanIsDeMan moesten weg: ‘Het was te vrolijk’

Een vrolijke mandarijn en een tros bananen in de muurschildering van JanIsDeMan hebben plaatsgemaakt voor een pruim en een kopje koffie. Door de kleuren van de schildering aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zou volgens omwonenden het woongenot ac

door: duic.nl

  • Dec 04 2023
  • 30
  • 4758 Views
Mandarijn en bananen op muurschildering JanIsDeMan moesten weg: ‘Het was te vrolijk’

Een vrolijke mandarijn en een tros bananen in de muurschildering van JanIsDeMan hebben plaatsgemaakt voor een pruim en een kopje koffie. Door de kleuren van de schildering aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zou volgens omwonenden het woongenot achteruit gaan. Dat laat de artiest weten op Facebook.

“Het was te vrolijk”, licht JanIsDeMan toe onder het bericht dat hij over de muurschildering plaatste. De felle oranje en gele tinten van onder meer de mandarijn en de tros bananen zijn vervangen door een meer neutrale pruim en een koffiekop. Een oplettend persoon merkt op dat ook de kleur van het glas jus d’orange is veranderd.

De muurschildering is te vinden boven de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg 56. Hier is op 1 juli 2021 het self-servicerestaurant LEFT geopend door de ondernemers van de supermarkt. De voorraad van restaurant LEFT bestaat uit onverkochte, overgebleven producten uit de supermarkt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites