logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Opmerkelijk

Follow the Money legt boeken neer op Utrechtse plekken die rol speelden in ‘mondkapjesdeal’

Op verschillende plekken in Utrecht heeft het journalistieke platform Follow the Money exemplaren neergelegd van het nieuwe boek Sywerts Miljoenen. De boeken zijn geplaatst op plekken die een rol speelden in de mondkapjesdeal.

door: duic.nl

  • Dec 04 2023
  • 37
  • 2567 Views
Follow the Money legt boeken neer op Utrechtse plekken die rol speelden in ‘mondkapjesdeal’

Op verschillende plekken in Utrecht heeft het journalistieke platform Follow the Money exemplaren neergelegd van het nieuwe boek . De boeken zijn geplaatst op plekken die een rol speelden in de mondkapjesdeal.

De boeken zijn onder andere neergelegd bij het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis, de Botanische Tuinen en park Nieuweroord.

Het boek is geschreven door Follow the Money-auteurs Jan-Hein Strop en Stefan Vermeulen. De twee deden maandenlang onderzoek naar wat tegenwoordig bekendstaat als de mondkapjesdeal. Bij deze omstreden zakelijke overeenkomst verdienden de initiatiefnemers miljoenen euro’s, terwijl veel partijen dachten dat ze samenwerkten met een non-profitorganisatie.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites