Check out my gear on Kit: https://kit.co/prasannakukmar1431 ··············· ··············· ···...
PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA
PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA
  • 2020-02-14 15:40:13 6 dag geleden
  • keer bekeken 3,057
40
gedeelde
Check out my gear on Kit: https://kit.co/prasannakukmar1431 ··············· ··············· ···...

Wat denk je van dit verhaal?
PUBG Mobiel LIVE STREAM TELUGU #PKGAMING #KAKINADA

Samsung geeft details over 108MP camera Galaxy S20 Ultra

Samsung geeft details over 108MP camera Galaxy S20 Ultra

Als je voor het eerst hoort over de 108 megapixel camera op de Galaxy S20 Ultra dan zul je wellicht denken: heb je nou wel zoveel pixels nodig? Meer betekent bij camera's namelijk niet meteen beter. Samsung legt daarom graag wat meer uit over haar 108MP ISOCELL Bright HM1 sensor met Nonacell-technologie.

De megapixel-race ligt alweer een tijdje achter ons. Hij lijkt echter weer op te laaien nu Samsung met een 108 megapixelsensor is gekomen. Die hebben ze in de Galaxy S20 Ultra gelepeld wat resulteert in naast een enorme hoeveelheid pixels een haast onmogelijk groot camerablok achterop. Toch past Samsung die hoeveelheid pixels goed en slim toe. Net als veel andere populaire camerasensoren worden namelijk meerdere pixels gecombineerd tot 1. Pixel binning heet dat. Worden bij veel andere telefoons 4 pixels gebruikt, de S20 Ultra combineert 9 pixels tot 1.

Samsung 108MP ISOCELL Bright HM1 sensor with Nanocell technology
De ISOCELL Bright HM1-camerasensor in de S20 Ultra

Resultaat is een veel betere lichtgevoeligheid. Dat is vooral in het donker nodig om goed belichte foto's te maken. Hoe groter het oppervlakte, hoe meer licht hij vangt. Als 9 pixels tot 1 gecombineerd worden kun je de volgende som maken; 108 megapixel delen door 9. Je krijgt dan effectief foto's van 12 megapixel groot. De Latijnse naam voor 9 is 'nona' en daar is dus de term Nonacell op gebaseerd. Samsung is de eerste die gebruik maakt van deze nonacell-techniek waar anderen vooral van tetracell (4 cellen) gebruikmaken.

Natuurlijke lossless zoom

Een ander voordeel van zo'n grote sensor met vele megapixels is dat je alleen al op de sensor kunt inzoomen. Voor een beetje scherpe foto heb je niet meer dan 12 megapixel nodig. Samsung houdt het veilig en pakt er 36 megapixel. Hierdoor kun je tot 3x lossless inzoomen, zonder moeilijk te doen met lenzen. Ter vergelijking; de S20 en S20+ hebben daar nog een aparte 64 megapixel telephoto-lens voor nodig. De S20 Ultra is dus oprecht een hoogstandje.

Veel vakjargon maar het komt er op neer dat je heldere foto's schiet, met meer detail en minder ruis zelfs in het donker. We wachten de testresultaten nog even af of de Samsung Galaxy S20 Ultra er met de eer vandoor gaat maar op papier ziet het er veelbelovend uit.

Opklapbare Samsung Galaxy Z Flip binnen 7,5 uur uitverkocht

Opklapbare Samsung Galaxy Z Flip binnen 7,5 uur uitverkocht

Samsung had wel een succesje nodig bij haar nieuwste opvouwbare telefoon. De vorige kamptje namelijk met nogal wat tegenslag. De vooruitzichten van de Galaxy Z Flip zien er gunstig uit: de eerste lading was binnen enkele uren uitverkocht in zowel Zuid-Korea en de VS.

Dit levert altijd mooie koppen op, maar we weten natuurlijk niet precies hoeveel exemplaren Samsung beschikbaar had gesteld. Voor Zuid-Korea wordt dit aantal geschat op een magere 900 stuks. Dat is natuurlijk niet heel veel maar slechts 7,5 uur is ook niet heel lang. Vooral niet voor een toestel die los een stevige 1380 dollar moet kosten.

Samsung Z Flip

Ook in de VS duurde het niet lang voordat alle exemplaren van de Galaxy Z Flip verkocht waren. Op zowel Samsung's eigen website als op die van Best Buy staat het toestel op "uitverkocht". Vandaag, 14 februari 2020, werd het startsein gegeven voor de verkoop. Waarmee het lijkt dat toekomstige klanten enige tijd geduld moeten hebben voordat ze hun klappen.

Galaxy Z Flip in Nederland

De berichten die we uit Korea binnenkrijgen is dat de paarse Mirror Purple-uitvoering het meest populair is. De Z Flip is daarnaast ook verkrijgbaar in Mirror Black en Gold. In een gelimiteerde oplage komt straks ook een Thom Brown-uitvoering uit met de iconische rode, witte en blauwe strepen. In Nederland staat het toestel voorlopig nog steeds op "pre-order" voor een vanaf-prijs van 1500 euro. We gaan de komende tijd zien of dat verandert.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures