OnePlus heeft tijdens de CES de Concept One dan eindelijk laten zien. Een concepttelefoon met verdwijnende camera's. Geen woord over een mogelijke la
Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s
Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s
  • 2020-02-13 08:50:11 5 dag geleden
  • keer bekeken 0
0
gedeelde

OnePlus heeft tijdens de CES de Concept One dan eindelijk laten zien. Een concepttelefoon met verdwijnende camera's. Geen woord over een mogelijke lanceerdatum. Geen wonder want die komt mogelijk ook nooit.

Het doel van concept-telefoons is de wereld laten zien wat er mogelijk is. En eerlijk is eerlijk; het laten verdwijnen van camera's achter elektrochromatisch glas is iets wat we nog niet eerder hebben gezien. OnePlus past deze techniek toe die we wel eens bij badkamerdeuren en luxe superauto's zagen. In 'normale' toestand zie je zwart mat glas, wanneer elektriciteit wordt toegepast wordt het glas helder. Maar OnePlus gebruikt het glas meer om slechts te verhullen.

Het glas kan ook half doorschijnend worden. Tijdens het schieten van foto's lijkt het hierdoor alsof je door een zonnebril kijkt. In de fotografie heet dit ook wel een ND-filter (of grijsfilter). Ideaal voor zeer zonnige omstandigheden. Het veranderen van het glas gebeurt in slechts 0,7 seconde. De achterkant is verder voorzien van gestikt leer, iets wat we eerder bij de LG G4 zagen. De oranje Papaya-kleur herkennen we van McLaren waarmee OnePlus ook voor dit concept mee heeft samengewerkt. Sterker nog; het hele idee van elektrochromatisch glas heeft OnePlus afgekeken van de McLaren 570GT die als optie met een elektrochromatisch dak verkrijgbaar is.

ND-filter

Verder is de OnePlus Concept One vooral een OnePlus 7T Pro met pop-up selfiecamera en 6,7 inch gebogen Fluid AMOLED-scherm. Naar de winkel rennen heeft zoals gezegd weinig zin omdat de Concept One hoogstwaarschijnlijk niet uitkomt. Al kun je natuurlijk altijd eerder genoemde 7T Pro aanschaffen (of de 7T Pro McLaren). Wel hopen we van harte dat andere fabrikanten bepaalde ideeën gaan overnemen van deze concepttelefoon. Vooral het ND-filter lijkt ons nuttig.

Wat denk je van dit verhaal?
Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Huawei kondigt P30 lite New Edition aan met 32MP selfiecam

Huawei kondigt P30 lite New Edition aan met 32MP selfiecam

Huawei heeft de P30 lite een make-over gegeven. Het toestel krijgt ditmaal een hogere resolutie selfiecamera en de mogelijkheid om geheugen uit te breiden. Achterop zitten nog altijd 3 camera's waaronder een 48 megapixel exemplaar. Opvallend; het toestel maakt gewoon gebruik van Google's Android.

Huawei kan blijkbaar nog altijd telefoons verkopen met volledige ondersteuning voor Google's Android. De Huawei P30 lite New Edition is daar het laatste voorbeeld van. Vernieuwing vinden we vooral aan de voorzijde, met name de selfiecamera. Die is ditmaal uitgerust met een hogere 32 megapixel sensor met Super Selfie Night Mode.

Huawei P30 lite New Edition
De Huawei P30 lite New Edition

Hiermee schiet je volgens Huawei de scherpste selfies, zelfs tijdens het donker. Dankzij kunstmatige intelligentie herkent de P30 lite New Edition tot 8 verschillende scènes en kiest daar automatisch de beste instellingen bij. Achterop zit nog altijd een 48 megapixel hoofdcamera met f/1.8 groothoeklens, 8 megapixel ultra-groothoeklens en een 2 megapixel dieptecamera.

Prijs Huawei P30 lite New Edition

Huawei heeft er verder voor gekozen het geheugen te vergroten naar 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Dat laatste is zelfs een verdubbeling ten opzichte van de P30 lite uit 2019. Handig maar niet per se noodzakelijk want bij de P30 lite New Edition kun je het geheugen uitbreiden met maximaal 512 GB via een losse geheugenkaart. Iets wat bij z'n voorganger niet mogelijk was. Batterij, processor en het 6,15 inch grote Dewdrop Display met Full HD+ resolutie zijn ongewijzigd gebleven. De Huawei P30 lite New Edition is vanaf 13 januari beschikbaar en kost 349 euro. Verkrijgbare kleuren zijn Peacock Blue, Midnight Black en Breathing Crystal.

Opvouwbare Samsung Galaxy Fold nu in Nederland verkrijgbaar

Opvouwbare Samsung Galaxy Fold nu in Nederland verkrijgbaar

Iedereen die graag z'n telefoon in tweeën wil vouwen zonder hem meteen te breken kan nu naar de winkel. De Samsung Galaxy Fold is namelijk sinds vandaag verkrijgbaar. Duur en nog altijd een tikkeltje breekbaar.

De Galaxy Fold is een telefoon met een hele grote maar. We geloven vurig dat het de toekomst is van mobiele telefoons maar dat maakt niet meteen een aanrader van de Fold. Sterker nog, we raden de meesten van jullie af om eentje te halen. Alleen zij die precies weten waar ze aan beginnen moeten hun geld er aan uit geven. Veel geld want met een vanaf-prijs van 2020 euro is het geen goedkoop experiment.

Samsung Galaxy Fold bij T-Mobile

En een experiment is het. Want dit soort telefoons hebben we nog niet eerder gezien en dus heeft Samsung tal van nieuwe dingen moeten uitvinden. Van scharnieren tot gebruikersinterfaces. En kopers van het eerste uur betalen de prijs voor dat experiment, letterlijk. Dat zal met vallen en opstaan gaan, zelfs met deze verbeterde uitvoering van de Galaxy Fold. Nadat de lancering van de eerste werd ingetrokken, tal van verbeteringen werden doorgevoerd en de lancering ditmaal veel geleidelijker werd uitgerold. Reviewers zijn nog altijd niet overtuigd. Ook deze Fold voelt breekbaar aan dankzij z'n plastic scherm.

Trendsetter

Over een paar jaar zullen we er vast op terugkijken, dat Samsung innoveerde en een markt openbrak. Net als het deed met de eerste Galaxy Note. En vergeet niet; dat was ook geen succes en werd in de media afgebrand. Zelfs de eerste iPhone was, als je er nu op terugkijkt, niet vooruit te branden. Wel innoverend maar toen had je er eigenlijk (zonder App Store bijvoorbeeld) opvallend weinig aan. Wie echter nu een exemplaar weet te bemachtigen heeft later wel een stukje geschiedenis in bezit.

Een exemplaar kost los 2020 euro en is in combinatie met abonnement voorlopig alleen bij T-Mobile verkrijgbaar. Beschikbare uitvoering is de zwarte variant met 512 GB opslag. Enige troost; je krijgt daar wel een gratis accessoire-pakket bij.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures