Een dag voordat hij officieel wordt aangekondigd heeft Samsung een reclame uitgezonden van de Galaxy Z Flip. Een reclame van het uitklapbare toestel
Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking
Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking
  • 2020-02-13 08:50:05 5 dag geleden
  • keer bekeken 0
0
gedeelde

Een dag voordat hij officieel wordt aangekondigd heeft Samsung een reclame uitgezonden van de Galaxy Z Flip. Een reclame van het uitklapbare toestel van Samsung werd uitgezonden tijdens de Oscar-uitreiking.

Het uitzenden van een reclame voor een telefoon nog voordat hij is aangekondigd is redelijk bijzonder. Telecomfabrikanten houden de kaken doorgaans stevig op elkaar als het gaat om onaangekondigde producten. De Galaxy Z Flip is echter een uitzondering. Veel materiaal van het toestel lekte vooraf toch al uit dus zal Samsung gedacht hebben dat het toch weinig kwaad kon.

In de 27 seconden durende reclame zien we vooral één functie terug: het kunnen inklappen van het toestel. Toch leren we een nieuwe functie. Het secundaire scherm lijkt aanraakgevoelig te zijn. Daarover bestonden wel geruchten maar duidelijkheid daarover hadden we niet, tot nu dan.

Specificaties Samsung Galaxy Z Flip

De Z Flip beschikt opengeklapt over een Infinity Flex-scherm van 6,7 inch groot, aan de buitenkant zit een 1,06 inch Alway On-scherm. Binnenin houden we rekening met een Snapdragon 855+ processor met 8 GB aan RAM-werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Qua batterij zul je het moeten doen met een 3300 mAh exemplaar wat gelet op het schermformaat wat aan de krappe kant is. Of we hiermee nu alles weten van het toestel of Samsung nog verrassingen achter de hand heeft zal dinsdag 11 februari moeten blijken. Dan wordt hij officieel aangekondigd.

Wat denk je van dit verhaal?
Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Galaxy Z Flip is Samsung’s 2e poging van opvouwbare telefoon

Galaxy Z Flip is Samsung’s 2e poging van opvouwbare telefoon

De familie van foldables heeft er een nieuw lid bij; de Samsung Galaxy Z Flip. Een opvouwbare telefoon met een clamshell-formfactor die vooral gericht is op mensen die zich willen onderscheiden. En onderscheiden doet ie.

De Galaxy Z Flip klapt dubbel als een ouderwetse clamshell of klaptelefoon. Opengeklapt heb je een scherm van 6,7 inch tot je beschikking; immens voor hedendaagse begrippen. Toch is hij opgeklapt slechts de helft al is hij met 17,3 millimeter natuurlijk niet echt dun te noemen. Hij zal dus opvallen in je broekzak. Maar dat is met de Z Flip misschien ook wel de bedoeling.

Samsung Galaxy Z Flip

Om dezelfde problemen als met de Galaxy Fold te voorkomen is er extra veel aandacht uitgegaan naar het scharnier. De zogenaamde 'Hideaway Hinge' is diep in het toestel weggestopt en moet stof en vuil buiten de deur houden dankzij een nylon borstels. Je hoeft de Galaxy Z Flip niet helemaal te openen of te sluiten, het scharnier biedt de mogelijkheid om hem voor de helft te openen, net als een laptop. De interface past zich hier dan ook op aan waarbij de bovenste helft van het scherm gebruikt kan worden voor content en het onderste voor bediening. Dit geeft maar weer eens aan hoe veelzijdig foldables kunnen zijn.

Samsung Galaxy Z Flip in Nederland

De Samsung Galaxy Z Flip is vooral een mode-statement met een opvallend paarse kleur en verder redelijk bescheiden eigenschappen. Denk aan een dubbele 12 megapixel camera achterop en 10 megapixel selfiecamera. De batterijcapaciteit komt uit op 3300 mAh waarmee het niet echt een duurloper lijkt te zijn. Wel stevig is de adviesprijs. Die bedraagt 1380 dollar, omgerekend zo'n 1500 euro inclusief belasting. De Z Flip moet vanaf 14 februari in de winkels liggen.

4 dingen die Samsung je niet vertelde over de Galaxy S20-serie

4 dingen die Samsung je niet vertelde over de Galaxy S20-serie

Gisteravond kondigde Samsung de langverwachte Galaxy S20-serie aan. Tijdens het speciale Unpacked Event kwamen veel onderwerpen aan de orde, maar niet alles. Samsung liet enkele dingen achterwege, mogelijk vanwege de tijd of omdat het ze niet uit komt. Wij vonden 4 opvallende dingen die Samsung je niet vertelde.

Op papier lijken zowel de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra erg indrukwekkende telefoons. Fraai uitziende modellen met indrukwekkende camera's en hedendaagse functies. Toch zijn er wel wat kleine lettertjes te bespeuren als je de specificatielijsten induikt.

1. Geen koptelefoonpoort meer

Zo beschikt geen enkel S20-model meer over een koptelefoonpoort. De S10 van vorig jaar had die nog wel, de S10+ niet. Blijkbaar vonden consumenten het allemaal wel meevallen en dit is daarom het eerste jaar dat we de oude 3.5 millimeter poort nergens meer aantreffen. Je zult dus andere manieren moeten vinden om je eigen koptelefoon in te pluggen. Een USB-C naar 3.5mm adapter bijvoorbeeld. Die tref je niet (meer) in de doos aan. Wel AKG-oortjes met een USB-C aansluiting.

Het weglaten van de koptelefoonpoort is wat minder doordat je de S20, S20+ en S20 Ultra draadloos kunt opladen. Mocht je dus wel per se beiden willen, opladen en muziek luisteren, dan kan dat. Toch heeft Samsung liever dat je een paar Galaxy Buds+ aanschaft. De volledig draadloze oordopjes zijn vernieuwd en beschikken over een langere accuduur van 11 uur.

2. 120Hz alleen bij 1080p

De nieuwe Galaxy S20-serie kenmerkt zich door het nieuwe Dynamic AMOLED 2x scherm. Hierop worden beelden niet 60 keer per seconde ververst maar 120 keer. Hierdoor ogen animaties vloeiender en lijkt het toestel sneller te reageren op aanrakingen. Het is een functie die we de komende tijd vaker zullen zien omdat het gewoon erg premium aanvoelt. Het kent wel een nadeel; het slurpt meer batterij. Om dat te compenseren schroeft Samsung de resolutie terug van Quad HD+ naar Full HD+. Het is dus kiezen; of haarscherpe beelden, of super vloeiende beelden. Samsung heeft trouwens al voor je gekozen; standaard uit de doos komt staat hij op 60Hz en Quad HD+.

Dynamic AMOLED 2X

3. Langzamer 5G voor de S20

Tijdens de introductie werd al duidelijk dat Samsung sterk inzet op 5G. Alle modellen zijn er mee uitgerust of zijn verkrijgbaar in 5G-smaak. Toch zijn er onderling verschillen. Zo heeft de Galaxy S20 alleen ondersteuning voor Sub-6 5G en niet de snellere mmWave-variant. De S20+ en S20 Ultra hebben dat wel. Voor Nederland maakt het niet zoveel uit; hier is 5G nog niet uitgerold.

4. 8K-video alleen met telelens

Samsung sloeg zich tijdens het Unpacked evenement meermalen op de borst dat de S20-serie ondersteuning had voor 8K-video. Alhoewel je kunt discussiëren over het nut ervan is er een belangrijke opmerking te maken. Het schieten van 8K-video kan namelijk niet met de hoofdcamera maar alleen met de telephoto-lens. Daardoor hebben je 8K-video's wel een ingezoomd effect.

8K video

Dit heeft allemaal te maken omdat de 12 megapixel hoofdcamera te weinig resolutie heeft om 8K-video's te schieten. En daarom moet er uitgeweken worden naar de 64 megapixel op de S20 en S20+. In de praktijk zul je je daar echter niet druk om moeten maken. Je zult 8K-video zelden nodig hebben en sterker nog, we raden het voorlopig af omdat ieder beeld algauw 35 MB in beslag neemt. Met andere woorden; je schiet je opslag zo vol.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures