Zie jij het wel zitten om je telefoon simpelweg op een plaatje te leggen om het toestel weer op te laden? Dan hoef je wanneer je naar bed gaat niet m
'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'
'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'
  • 2020-02-13 08:45:17 5 dag geleden
  • keer bekeken 0
0
gedeelde

Zou het dan toch zo ver zijn? Zou OnePlus eindelijk om zijn? Laten we eerst een bekijken wat er aan de hand zou zijn. Jarenlang geeft OnePlus al ongeveer hetzelfde antwoord op de vraag of het volgende toestel draadloos oplaadbaar zal zijn: de technologie is nog niet snel genoeg om het interessant te maken. Volgens OnePlus zou de techniek om smartphones draadloos op te laden nog niet ver genoeg ontwikkeld zijn om er in hun smartphones ruimte voor te maken. In plaats daarvan heeft het bedrijf de laatste jaren vooral de focus gelegd op fenomenaal snel opladen.

Dat snelle laden is iets waar OnePlus inmiddels ook erg goed in is geworden, maar het lijkt er nu op dat het toch een beetje begon te knagen. OnePlus ontwikkelt naar eigen zeggen smartphones met een luisterend oor. Er zou dan naar de community geluisterd worden om te bieden waar zij behoefte naar hebben. Nieuwe geruchten lijken aan te geven dat de OnePlus-community inmiddels wel behoefte heeft gekregen naar smartphones die draadloos oplaadbaar zijn. Tegelijkertijd zou de technologie ook snel genoeg moeten werken. Het resultaat is dat de OnePlus 8 al draadloos oplaadbaar zou zijn.

Draadloos opladen: hoe werkt dat eigenlijk?

Draadloos opladen: hoe werkt dat eigenlijk?

27 aug 2018 - Steeds vaker verschijnen er smartphones die je draadloos kunt opladen. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Welke techniek ligt hier aan ten grondslag? Wat zijn de voor- en nadelen van wireless charging? En welke accessoires vind je momenteel op de markt? Al deze vragen beantwoorden we in dit artikel.

Industriële kracht

De technologie van het draadloos opladen heeft ook een flinke boost gekregen en gaat inmiddels net zo snel als 'normaal opladen'. Tegelijkertijd is het snelladen in nagenoeg ieder toestel aanwezig, meerdere malen sneller dan draadloos tot nu toe kan behalen. Het gerucht gaat overigens dat Apple over een tijdje met een smartphone komt die helemaal niet met een kabel opgeladen kan worden. Dat zou kunnen betekenen dat de technologie achter het draadloos opladen een flinke sprong kan gaan maken.

(via)

Wat denk je van dit verhaal?
'OnePlus zwicht eindelijk voor innovatie'

Kunstmatige files maken met je smartphone? Hoe dan?

Kunstmatige files maken met je smartphone? Hoe dan?

Stel je voor dat je direct invloed kan hebben op de verkeersstromen in jouw woonplaats, zonder dat je daarvoor straten hoeft af te zetten met hekken. Je kunt, zo blijkt, de digitale weergave van het verkeer dermate beïnvloeden dat automobilisten worden omgeleid. Een kunstenaar genaamd Simon Weckert houdt graag Google voor de gek. Dan hebben we het specifiek over Google Maps. Simon heeft een filmjpe op YouTube gepubliceerd waarin hij met een klein karretje de straten rood kleurt, op een digitale wijze.

In een bolderkarretje heeft Simon namelijk 99 smartphones verzameld. Al deze smartphones zijn aan het navigeren via Google Maps alsof het auto's zijn. Dat wil zeggen dat er op iedere telefoon Google Maps openstaat en met het karretje achter zich aan loopt een oudere man over de straten van Berlijn. De beelden van Google Maps worden ernaast gehouden en daar zie je dat de straat van oranje naar volledig rood kleurt wanneer het karretje over de straat gaat.

Google ziet de telefoons als 99 weggebruikers op een vrij klein stukje straat. De enige logische conclusie die Google's algoritme dan kan trekken is dan ook dat het helemaal volstaat. Bij het plannen van een route zou deze straat vermeden worden door de kaartendienst. Bij de gemiddelde straat zou dit niet zoveel uitmaken, je rijdt dan simpelweg een blokje om. Maar wat nou als je het karretje op een brug parkeert? Dan moet je een flink stuk omrijden als je Google Maps volgt.

Taxi trouble

Taxi-chauffeurs leggen examens af om een brevet te behalen, onderdeel daarvan is het rijden zonder navigatie. Zij zullen in de praktijk daardoor misschien minder vaak voor de gek worden gehouden dan chauffeurs die volledige vertrouwen op Google Maps voor hun route en verkeersinformatie. Het is bedrieglijk makkelijk om op deze manier de straat voor je huis wat rustiger te krijgen, afhankelijk van de ligging uiteraard. Het hoeven geen 99 smartphones te zijn, maar een hoger aantal heeft wel een groter effect.

Na Brexit ook BlackBexit: BlackBerry hangt de vlag halfstok

Na Brexit ook BlackBexit: BlackBerry hangt de vlag halfstok

Het Verenigd Koninkrijk is nog geen week uit de EU of de volgende scheuren treden al op in de wereld. De barsten in onze mooie omgeving worden steeds beter zichtbaar. Een duidelijk teken van het einde der tijden is het wegvallen van een belangrijke smartphone-fabrikant. Nou is de fabrikant achter BlackBerry al enige tijd het Chinese TCL en dat gaat nergens naartoe. Wel laat TCL de merknaam BlackBerry vallen. TCL heeft de licentie van BlackBerry aangeschaft in 2016, maar ziet er geen heil in om deze te vernieuwen.

Het is overigens ook al even geleden dat we een nieuwe smartphone van BlackBerry hebben mogen zien verschijnen. Hoewel de toestellen goed in elkaar steken en vooral de veiligheid van de software te prijzen valt, willen de verkopen niet inspireren tot grootse innovatie of überhaupt de release van een nieuw toestel. Je kunt de smartphones van BlackBerry nog kopen tot en met augustus van dit jaar, daarna stopt TCL ermee. De software blijft in ieder geval nog ondersteund tot eind augustus 2022, maar TCL geeft al aan dat dat meer een wetmatige eis is dan dat er overtuiging achter zit. De kans is daarmee groot dat er daarna niets meer binnenkomt qua updates.

BlackBerry KEY2 review

BlackBerry KEY2 review

3 sep 2018 - Typisch tikken op een TCL. Het Chinese bedrijf bracht een nieuwe BlackBerry-smartphone uit en natuurlijk is GSMinfo.nl daarmee aan de slag gegaan. In deze review lees je hoe de typervaring bevalt en hoe de KEY2 als smartphone bevalt.

R.I.P.

Het bedrijf heeft niet altijd onder TCL geopereerd, bij de oprichting was het een zelfstandige telefoonproducent die een flink deel van de markt in handen had, vooral de zakenwereld. Helaas veranderde BlackBerry destijds niet snel genoeg en werd het stevig voorbij geblazen door bedrijven als Apple en Samsung. TCL kocht in 2016 de licentie van de naam en er is niets dat wil zeggen dat we nooit meer een nieuwe BlackBerry zullen zien, al is die kans wel klein. Rust zacht BlackBerry, in ieder geval voorlopig.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures