Jio mobile 3 price .............. jio mobile 1March 2019 My funny video and the subscribe my channel I Love Subscribe.

Jio mobiel 3 price .............

Jio mobiel 3 price .............

Jio mobiel 3 price .............

Jio mobiel 3 price .............

Jio mobiel 3 price .............
Jio mobiel 3 price .............
  • 2019-02-08 18:55:05 9 maanden geleden
  • keer bekeken 3,161
0
gedeelde
Jio mobile 3 price .............. jio mobile 1March 2019 My funny video and the subscribe my channel I Love Subscribe.

Wat denk je van dit verhaal?
Jio mobiel 3 price .............

FORTNITE *Mijn eerste potje fortnite op de mobiel*

Dit is mijn eerste video dus veel kijk plezier!! En abonneer natuurlijk ook ff.

Dit zijn de populairste apps en games van 2018

Ieder jaar wordt de bibliotheek van de Google Play Store en App Store steeds een beetje groter. Ontwikkelaars lanceren alles bij elkaar opgeteld jaarlijks duizenden nieuwe apps. Voor de doorsnee gebruiker is dit bijna niet bij te houden. Gelukkig zijn er onderzoekbureaus die hier hun brood van hebben gemaakt.

Eén daarvan is App Annie. Medewerkers van het bedrijf houden nauwlettend in de gaten welke nieuwe applicaties ten tonele verschijnen. Daarbij kijken ze niet naar het platform -Android of iOS- maar naar de data. Alle bevindingen noteren ze in de nieuwste editie van The State of Mobile.

Kassa

Uit het rapport blijkt dat we afgelopen jaar wereldwijd 194 miljard apps hebben gedownload. Dat genereerde een omzet van 101 miljard dollar. In 2017 was de helft van de advertentie-inkomsten afkomstig uit apps, vorig jaar steeg dat aandeel naar 62 procent. Komend jaar verwachten onderzoekers dat 60 procent van de opbrengsten voor ontwikkelaars uit in-app reclames halen. Dat is voornamelijk afkomstig uit games: het aantal downloads van mobiele games steeg afgelopen jaar een stuk harder in vergelijking met traditionele platformen zoals consoles en handhelds. Naar verwachting wordt komend jaar 60 procent van de uitgaven gedaan via mobiele games.

Gemiddeld brachten we volgens de onderzoekers drie uur per dag door op onze mobiel. Met name leden van generatie Z (jongeren tussen de 16 en 24 jaar) zijn erg actief met apps: zij brengen hier 20 procent meer tijd door dan andere leeftijdsgroepen. Vooral video’s kijken is een geliefde bezigheid: van ieder uur dat we naar onze telefoon staren, kijken we door de bocht genomen tien minuten naar films en series.

Top 10

Vanzelfsprekend heeft App Annie ook een top 10 samengesteld. Sterker nog, we hebben twee lijstjes voor je, die je in de onderstaande afbeelding vindt. De meest gedownloade apps -Android en iOS bij elkaar opgeteld- zijn allemaal grote en bekende namen. Facebook Messenger, Facebook en WhatsApp vormen de top drie. Onder aan de lijst bungelen namen als Netflix en Spotify. In het gamesegment zien we een grote verrassing.

App Annie

Niet een populaire titel als PUBG of Fortnite voert de lijst aan, maar het relatief onbekende Helix Jump. Daarbij stuitert een bal op een platform die je naar beneden moet zien te leiden door deze naar links of rechts te draaien. Daarbij moet je opletten dat je de val niet verplettert door hem op een 'death tile' te laten vallen. Het is een simpel, maar kennelijk verslavend spel. Op de tweede plaats vinden we Subway Surfers. Deze game is al een tijdje verkrijgbaar, maar is kennelijk nog altijd megagewild onder smartphonegebruikers. Subway Surfers is een endless runner waarbij je zoveel mogelijk munten moet zien te verzamelen om upgrades, nieuwe skateboards en karakters te kopen. PUBG vinden we op de derde plaats.

Fortnite is opmerkelijk genoeg nergens in de top 10 te vinden. Dat wil niet zeggen dat gamers deze shooter drie keer niks vinden. Zijn afwezigheid heeft wellicht een andere oorzaak: het spel is namelijk niet te vinden in de Play Store. Android-gebruikers die het spel willen spelen op hun telefoon, moeten hem downloaden in de Epic Game Store. En aangezien App Annie haar data vergaart uit downloadcijfers van de applicatiewinkels van Google en Apple, is het niet vreemd dat Fortnite niet in de top 10 is te vinden.

Welke van de bovenstaande apps en games gebruiken jullie regelmatig?

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!