Hoewel Android Pie gezien kan worden als een stabiele softwareversie die de nodige verbeteringen aanbrengt, is hij verre van spannend. Buiten de nieu

'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'

'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'

'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'

'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'

'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'
'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'
  • 2019-01-07 15:45:02 1 years ago
  • keer bekeken 4,464
2
gedeelde

Android 9.0 Pie is officieel alweer een halfjaartje oud, maar is nog niet op heel veel toestellen te vinden. De fragmentatie van Google's mobiele besturingssysteem is al jaren een probleempje, en ondanks Project Treble is ook de nieuwste telg niet razend populair. Wellicht heeft het ook iets te maken met de vernieuwingen in Pie, want die zijn summier. Naast adaptieve schermhelderheid en Digital Wellbeingwaarvan laatstgenoemde vrijwel exclusief is voor Pixels en Android One-smartphones, is er weinig om enthousiast over te raken.

Android 9.0 Pie officieel uit de doeken

Android 9.0 Pie officieel uit de doeken

7 aug 2018 - Het is er eerder dan verwacht, de introductie van de nieuwe versie van Google's Android besturingssysteem. Maar wat zijn de veranderingen en wanneer kun jij de update verwachten?

Dark Mode voor opvolger Android Pie

Een van de features waar veel Android-gebruikers al een tijdje op wachten is de toevoeging van een fatsoenlijke donkere modus, beter bekend als Dark Mode. Bij Google lijken ze achter de schermen bezig te zijn met deze technologie, die in feite niets meer en niets minder doet dan jouw toestel van een donker interface voorzien. Android Police merkte op dat Google-productmanager Lukasz Zbylut per ongeluk informatie over deze feature deelde op de bug tracker van Chromium, het open source-project waarop Google Chrome is gebouwd. 

Android Q, dark mode

Het bericht van Zbylut was als volgt: "Dark mode is een goedgekeurde Q-feature. Het Q-team wil er zeker van zijn dat alle voorgeïnstalleerde applicaties de donkere modus standaard ondersteunen. Om de donkere modus te kunnen leveren, moeten alle interface-elementen donker zijn rond mei 2019." Google-apps zouden volgens Zbyluts bericht standaard van kleur veranderen, gebaseerd op de donkere modus. Deze feature zou erg prettig zijn voor gebruikers die de enorm witte interface van Android Pie niet waarderen. 

Android Q release en alternatief

Het is de verwachting dat Android Q in het begin van de tweede helft van 2019 gepresenteerd zal worden. Google vertelt traditiegetrouw meer over haar nieuwe software op Google I/O, een ontwikkelaarsconferentie van de techgigant die elk jaar in mei plaatsvindt. Je hoeft echter niet te wachten tot dan om een donkere modus op je smartphone te krijgen. Zo is er bij Samsungs One UI sprake van een 'Nachtthema', wat een vergelijkbaar effect moet bewerkstelligen. Meer over One UI lees je hieronder.

Samsung One UI: waardige opvolger van Samsung Experience?

Samsung One UI: waardige opvolger van Samsung Experience?

8 nov 2018 - Samsung heeft de opvolger van Samsung Experience officieel uit de doeken gedaan. De naam One UI klinkt op het eerste oog misschien niet zo spectaculair, maar het brengt toch heel wat veranderingen met zich mee. Wij zetten voor je op een rijtje wat je ervan mag verwachten.Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
'Opvolger Android Pie krijgt Dark Mode'

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com