DORDRECHT - Volleybalvereniging Next Volley heeft het initiatief genomen om sporthal De Dijk en het terrein eromheen op sportpark Schenkeldijk t

De Dijk Rookvrij

De Dijk Rookvrij

De Dijk Rookvrij

De Dijk Rookvrij

De Dijk Rookvrij
De Dijk Rookvrij
  • 2019-02-11 10:10:02 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,176
7
gedeelde

DORDRECHT - Volleybalvereniging Next Volley heeft het initiatief genomen om sporthal De Dijk en het terrein eromheen op sportpark Schenkeldijk tot rookvrije zone te verklaren. Dit sluit helemaal aan bij het Nationaal Preventie Akkoord en het programma Rookvrije generatie. Wethouder Marco Stam van sport plaatste afgelopen zaterdag 9 februari 2018 de markering.

Foto's: Wim van de Pol.Wat denk je van dit verhaal?
De Dijk Rookvrij

Geen makkelijke avond met tegenstander DeetosSnel

DORDRECHT - In Nijeveen vochten DOS'46 en PKC een zinderend duel uit in een goed gevulde sporthal De Eendracht. De gehele wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op. Hoewel DOS'46 de winst in handen had, was het PKC - met voormalig DOS'46-coach Daniël Hulzebosch - dat uiteindelijk een punt uit het vuur sleepte.

LDODK had wederom geen makkelijke avond met tegenstander DeetosSnel. In de heenwedstrijd werd ternauwernood gewonnen en ook nu konden de Friezen geen groot verschil op het bord krijgen tegen de taaie Dordtenaren. Winst was er wel, waardoor LDODK de derde plaats op de ranglijst nog altijd stevig in handen heeft.

Fortuna had zondagmiddag geen kind aan Blauw-Wit. Al in de eerste helft liep het verschil ver op, de ruststand in Delft was 19-7. De Amsterdammers konden in de tweede helft makkelijker tot scoren komen, maar de overwinning kwam voor Fortuna geen moment in gevaar.

De uitslagen van speelronde 12 in de Cashback World Korfbal League:

DVO/Accountor - TOP/SolarCompleet: 27-30
DOS'46 - PKC/SWKGroep: 26-26
DeetosSnel - LDODK/Rinsma Modeplein: 23-27
KZ/Thermo4U - KCC/SO natural: 30-22
Fortuna/Delta Logistiek - Blauw-Wit: 27-17

Oeps… Wattimena juicht te vroeg na heerlijke finish (video)

Jermaine Wattimena beleefde een prima weekend. Tijdens de 1e Players Championship van 2019 bereikte onze landgenoot de finale. In de halve finale versloeg hij Peter Wright - al juichte Wattimena  wel iets te vroeg in die partij.


De PDC heeft dit jaar het format gewijzigd voor de Players Championships. Voorheen moest je 6 legs winnen om de partij te winnen. Maar sinds dit jaar moet je bij de halve finale tot de 7 (en in de finale tot 8). Dat had Wattimena - en Peter Wright ook trouwens - niet helemaal door.

Heerlijke finish
Wattimena mocht met een 5-2 voorsprong aanleggen voor een 98 finish. Zijn eerste pijl landde in de 20, waardoor hij 79 overhield. Deze gooide hij op heerlijke wijze uit via dubbel 19 en dubbel 20. Wattimena werd direct gefeliciteerd door Wright en leek zelf ook al blij met de overwinning.

Maar de caller herinnerde Wattimena eraan dat hij nog een leg moest winnen. Uiteindelijk deed de Nederlander dat ook, waardoor hij zich alsnog plaatste voor de finale. Daarin was Michael van Gerwen met 8-4 te sterk.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!