FC Barcelona realiseerde in het seizoen 2018-2019 een omzet van 840,8 miljoen euro. Daarmee stoot de Spaanse kampioen aartsrivaal Real Madrid van de
Zo rijk zijn de Europese topclubs

Zo rijk zijn de Europese topclubs

Zo rijk zijn de Europese topclubs

Zo rijk zijn de Europese topclubs

Zo rijk zijn de Europese topclubs

Zo rijk zijn de Europese topclubs
Zo rijk zijn de Europese topclubs
  • 2020-01-14 10:25:08 6 dag geleden
  • keer bekeken 4,943
40
gedeelde

FC Barcelona realiseerde in het seizoen 2018-2019 een omzet van 840,8 miljoen euro. Daarmee stoot de Spaanse kampioen aartsrivaal Real Madrid van de troon als rijkste voetbalclub.

Dat blijkt uit de jaarlijkse Money League van het gespecialiseerde bureau Deloitte. Het verschil met Real Madrid bedraagt 83 miljoen euro. De Koninklijke komt uit op 757,3 miljoen euro omzet.

Manchester United behoudt de derde plaats met 711 miljoen euro. De ‘Red Devils’ blijven de rijkste Engelse club voor Manchester City, dat zesde staat met 610,6 miljoen euro. Daartussen bevinden zich Bayern München (vierde met 660,1 miljoen euro) en PSG (vijfde met 636 miljoen euro). Ajax is als nummer 23 de eerste club die niet tot de ‘G5’-landen behoort (Spanje, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk).

Wat denk je van dit verhaal?
Zo rijk zijn de Europese topclubs

Venetiaanse kanalen lopen leeg, twee maanden na overstromingen

Venetiaanse kanalen lopen leeg, twee maanden na overstromingen

Het is een opmerkelijk zicht in Venetië. De bekende kanalen zijn bijna volledig opgedroogd door extreem laag tij.

Twee maanden geleden stond iedereen in Venetië nog met de enkels in het water. De overstromingen maakten dat meer dan twee derde van de stad onder water stond. Het was het hoogste tij in 50 jaar. De stad liep miljarden schade op.


Intussen is het water weggetrokken en staat het waterpeil uitzonderlijk laag. Dat bereikte bij laag water een dieptepunt van 50 centimeter onder de zeespiegel. Dat is geen record, op 18 februari 2008 werd nog -83 centimeter genoteerd.

Het grote kanaal waar de drukste lijnen voor openbaar vervoer op pendelen kent nog geen problemen, maar op de kleinere kanalen kunnen de gondels zich niet meer verplaatsen. Dat levert ook problemen op voor de hulpdiensten en voor de huisvuilophaling.


Aandeel Picanol geschorst op beurs van Brussel

Aandeel Picanol geschorst op beurs van Brussel

Het aandeel van weefgetouwenproducent Picanol is dinsdagochtend geschorst op de beurs van Brussel, in afwachting van een persbericht. Dat meldt beursregulator FSMA.

Maandag lieten cybercriminelen ransomware los op de computersystemen van Picanol. Daardoor moest het bedrijf het merendeel van zijn productie in Ieper, maar ook die in zijn vestigingen in Roemenië en China, stilleggen.

Het management van Picanol heeft maandag meteen de politie en het gerecht ingeschakeld om de aanval te onderzoeken en de daders op te sporen. De parketafdeling van Veurne voert het onderzoek, samen met de West-Vlaamse Computer Crime Unit van de gerechtelijke politie.

Maandagavond waren de ernst en omvang van de gebruikte ransomware nog niet ­helemaal duidelijk. Al bleek de schade aanzienlijker dan eerst gedacht. Het bedrijf voerde daarom (tijdelijke) werkloosheid in wegens overmacht. Wereldwijd telt Picanol 2.300 werknemers, in Ieper zijn er dat ruim 1.500.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures